Akcija velja do 4.12.2023
Domov Igrače Majhna bombažna vrečka – CARS

Majhna bombažna vrečka – CARS

Ni določen

Čudovita, mala vrečka "CARS" je narejena iz bombaža in je umazano bele barve. Je odlična za shranjevanje manjših igrač, kot so avtočki, sestavljanke, knjigice, barvice in še veliko več. So tudi čudovit dodatek za vsako otroško sobico. Preizkušena in testirana je za škodljive stvari.

7.77 €
12.95 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7.77 €

Izračun obrokov
8.12.2023

Majhna bombažna vrečka - CARS

Čudovita, mala vrečka “CARS” je narejena iz bombaža in je umazano bele barve. Je odlična za shranjevanje manjših igrač, kot so avtočki, sestavljanke, knjigice, barvice in še veliko več. So tudi čudovit dodatek za vsako otroško sobico. Preizkušena in testirana je za škodljive stvari.

Dimenzije: 23x27cm.

Tellkiddo-Cars1

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj