Akcija velja do 25.9.2023
Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex Fix i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Peak mesh, siva

Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex Fix i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Peak mesh, siva

besafe

BeSafe iZi Flex Fix i-Size je odobren v skladu z najnovejšim standardom UN R129-02. Za zagotavljanje maksimalne zaščite otroka je iZi Flex Fix opremljen s tri plastno stransko zaščito in naslonom za glavo, posebej oblikovanim za najvišjo raven udobja in varnosti.

287.20 €
359.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 287.20 €

Izračun obrokov

Otroški avtosedež BeSafe iZi Flex Fix i-Size

od 15 do 36 kg
od 4 do 12 let
100-150 cm

BeSafe iZi Flex FIX i-Size je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje z naslonjalom, ki raste z otrokom in ima možnost nagiba v položaj za spanje. Praktičnost uporabe za starše zagotavljajo: enostavno pripenjanje otroka, preprosta namestitev sedeža, katerega naslonjalo je prilagojeno različnim tipom avtomobilskih sedežev.

Edinstvena fleksibilnost

Višina avtosedeža je enostavno prilagodljiva od 100 do 150 cm, dostop do nastavitve višine je z obeh strani sedeža, tudi ko otrok sedi v njem. Možnost odstranitve stranske zaščite SIP omogoča večjim družinam, da v eni vrsti namestijo do tri osebe/avtosedeže.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle

Vrhunska varnost

Da bi otroku zagotovili maksimalno zaščito, je BeSafe jahač z naslonom Flex FIX i-Size opremil z inovativnim modularnim sistemom s tremi plastmi zaščite pri bočnem trku. Dodatno zaščito SIP+ lahko po potrebi odstranite, še posebej, če so v avtu nameščeni trije sedeži v eni vrsti. Vzglavnik v obliki črke V zagotavlja udoben položaj in oporo za spanje, otrokom pa nudi širok pogled izven avtomobila. Sedež nima rokonaslonov, ima pa namesto njih mednožno zaponko, ki se zgleduje po nosečniškem pasu BeSafe, ki pomaga ohranjati medenični pas v optimalnem položaju na otrokovih bokih.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle-2

Vrhunska varnost

 • V skladu z novo uredbo ZN R129
 • PAD+ za dodatno zaščito brade in prsnega koša
 • ISOfix priključki, ki jih je mogoče zakleniti, omogočajo enostavno namestitev in preprečujejo nepravilno uporabo
 • Dodatna bočna zaščita (SIP+)
 • Vodila za pas za optimalno namestitev pasu.

Maksimalno udobje

 • Naslon za glavo posebej oblikovan za boljši pogled in oporo pri spanju
 • Enostavna nastavitev višine za rast z otrokom
 • PAD+ za dodatno udobje
 • Možnost nagiba
 • Vgrajen ročaj za prenašanje.

TEHNIČNI PODATKI

v smeri vožnje
Isofix in s 3-točkovnim avtomobilskim pasom
od približno 4 do 12 let
UN R129 (i-Size)
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj