Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Otroški avtosedeži Avtosedeži za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami Avtosedež Thomashilfen Hercules Prime + vrtljivo podnožje + mehke blazinice za varnostni pas

Avtosedež Thomashilfen Hercules Prime + vrtljivo podnožje + mehke blazinice za varnostni pas

Thomashilfen

Da bodo lahko tudi mladostniki in odrasli s hendikepom varni na poti z avtomobilom, je potrebna stabilna rešitev. Avtosedež Hercules Prime nemškega podjetja Thomashilfen je odličen naslednik RECARO Monza Nova 2 Reha otroškega avtosedeža, ko ta postane premajhen. Kot modularni sedež, ki ga namestimo na avtomobilski sedež ali klop nudi vse poznane funkcije Reha otroškega avtosedeža in ga je možno z mnogimi dodatki...

2790.00 €
Izračun obrokov leanpay
16.7.2024 time

Avtosedež za mladostnike in odrasle s posebnimi potrebami

Z odlično podporo in varno na poti – za mladostnike in odrasle.

Da bodo lahko tudi mladostniki in odrasli s hendikepom varni na poti z avtomobilom, je potrebna stabilna rešitev. Avtosedež Hercules Prime nemškega podjetja Thomashilfen je odličen naslednik RECARO Monza Nova 2 Reha otroškega avtosedeža, ko ta postane premajhen. Kot modularni sedež, ki ga namestimo na avtomobilski sedež ali klop nudi vse poznane funkcije Reha otroškega avtosedeža in ga je možno z mnogimi dodatki individualno prilagoditi uporabniku. Ko je potrebna dodatna podpora za glavo in zgornji del telesa, namreč običajni varnostni pas iz avtomobila ne zadostuje. Hercules Prime nudi dober in varen položaj sedenja med vsako vožnjo.

Thomashilfen HERCULES Prime funkcije

Hitro in enostavno shranjevanje

Ko avtosedeža Hercules Prime ne potrebujemo, ga lahko hitro in enostavno zložimo in pospravimo (npr. v prtljažnik avtomobila), saj ne zasede veliko prostora.

Thomashilfen HERCULES Prime shranjevanje

5- točkovni pas

Skrbi za pravilno držo uporabnika v sedežu, mu daje dodatno podporo ter dober občutek med vožnjo. Prava dolžina oz. zateg pasu se nastavi povsem enostavno in hitro na obeh pasovih. Varnost osebe v sedežu zagotavlja 3-točkovni avtomobilski varnostni pas.

Nastavljiv naklon sedeža

Naklon sedeža se hitro in enostavno nastavi brezstopenjsko z dvema ročkama ob strani sedeža – brez uporabe dodatnega orodja.

Enostavno pripenjanje

Sponki pasu se vsaka posebej vtagkneta v mednožno sponko – tako je pripenjanje lažje in hitrejše.

Višina hrbtnega naslona

Z brezstopenjsko nastavitvijo višine naslonjala za 13 cm, se lahko kadarkoli prilagodi rasti uporabnika. Glava je podprta v optimalnem položaju.

Ali avtosedež paše v moj avtomobil?

Priporočamo, da pred nakupom preverite, ali bo Hercules Prime ustrezal v vaš avto. Med sedežno površino (klopjo) in streho avtomobila mora biti cca. 1,10 m višine, da lahko uporabnik sedeža sedi udobno in se ne počuti utesnjeno.

Thomashilfen HERCULES Prime ali paše v moj avtomobil

V paket je vključena sledeča oprema:

  1. Avtosedež za mladostnike in odrasle Thomashilfen Hercules Prime
  2. Vrtljivo podnožje s Seatfix konektorji:  za lažje nameščanje otroka v sedež, si sedež obrnemo proti vratom avtomobila podnožje je dodatno opremljeno s Seatfix konektorji, ki jih vpnemo na Isofix sidrišča v avtomobilu in omogočajo stabilnost sedeža
  3. Zaščitni blazinici za varnostni pas: ščitita občutljivo otrokovo kožo pred drgnjenjem ob varnostni pas.

 

Nakup avto sedeža za mladostnikaali odraslega s posebnimi potrebami na podlagi izvedenskega mnenja s strani URI Soča, kot prilagoditev vozila za vožnjo oseb z posebnimi potrebami: PV51 posebni prenosni avto sedež za mladostnika ali odraslega, sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Za več informacij o postopku pridobitve avto sedeža vas vabimo, da nas obiščete v naši poslovalnici na Tržaški cesti 216, Ljubljana.

Thomashilfen-Hercules-Prime-03

Tehnični podatki:

53 x 87 x 45 cm
53 x 20,5 x 83 cm
ca. 10 kg
ca. 150 – 180 cm
37 – 80 kg

AVTOSEDEŽI THOMASHILFEN ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE S POSEBNIMI POTREBAMI

Izberite varen avtosedež za vašega otroka s posebnimi potrebami, ki zagotavlja udobje, varnost in podporo med vožnjo – izberite nemško znamko Thomashilfen, s katero sodelujemo že vrsto let.

Naša ponudba vključuje optimalno izbiro avtosedežev za otroke s posebnimi potrebami, ki so prilagojeni njegovim specifičnim potrebam. Avtosedeži Thomashilfen so natančno izdelani iz kakovostnih materialov in testirani po najvišjih varnostnih standardih.

Naša ponudba obsega modele avtosedežev, ki so primerni za otroke z različnimi posebnimi potrebami, vključno z otroki z gibalnimi oviranostmi, z vedenjskimi težavami, s senzoričnimi izzivi ali s posebnimi medicinskimi potrebami. Thomashilfen avtosedeži so natančno zasnovani, da zagotavljajo optimalno podporo, udobje in varnost za vašega otroka ali mladostnika s posebnimi potrebami.

Dobrodošli v naši poslovalnici na Tržaški cesti 216 v Ljubljani, kjer vam bomo z našimi več kot 30-letnimi izkušnjami z izdelavo in prodajo otroških varnostnih sedežev, ter strokovnim znanjem, ki mu na slovenskem tržišču ni para, resnično znali pomagati izbrati najbolj optimalen model avtosedeža za vašega otroka ali mladostnika.

monza-nova-reha-o-nas

Koristne blog objave

Zakaj izbrati lesene otroške igrače?

V svetu nenehnega napredka in tehnološkega razvoja se včasih zdi, da se preprosti užitki otroštva izgubljajo med digitalnimi zasloni in komercialnimi igračami. Vendar pa obstaja čudovita alternativa, ki vrača otroštvo nazaj k svojim koreninam - lesene otroške igrače.

image

5 strokovnih nasvetov: Kako pravilno namestiti otroka v avto

Varnost otrok naj bo vedno na prvem mestu. Še posebej med vožnjo v avtomobilu, ko je ključno, da otroka pripnemo pravilno.

image

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo!

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo na prostem!

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo