HepiKids je vaš “go-to“ prostor na spletu,

ko gre za skrbno izbrano, kakovostno in predvsem varno prvo opremo za vašega dojenčka. Že vrsto let je naš glavni cilj (na spletu in zunaj njega) sestaviti najbolj razumno celotno ponudbo za vas v tej zelo čustveni, a tudi skoraj neobvladljivi izbiri in ponudbi.

Preberi več

HITRA DOSTAVA PAKETOV

Izdelke, ki so na zalogi, naročene do 12. ure, odpremimo še isti dan.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Hitra in brezplačna dostava pri naročilu nad 90€.

VRAČILO IZDELKA

Brez skrbi, na voljo imate 14 dni za vračilo izbranih izdelkov.

NAKUPUJTE BREZ SKRBI

Nakupujte hitro, enostavno in varno. Vaši podatki so pri nas varni.

Naš asortiman izdelkov

Predvsem so to varni otroški avtosedeži, funkcionalni otroški vozički, kot dopolnitev naše ponudbe pa boste našli kvalitetno pohištvo za otroške sobe, previjalne torbe, nosilke ter trajnostne lesene otroške igrače in dodatke. Zahteve po inovativnih in hkrati varnih izdelkih naraščajo z našimi zahtevami po vsakodnevni mobilnosti in kakovosti življenja med štirimi stenami. Ponujamo vam samo visokokakovostne, funkcionalne in inovativne izdelke za vašo mlado družino.

Avtosedezi_vozicki_Recaro

Naše znamke

RECARO center

V RECARO centru je poleg celotnega programa RECARO možno dobiti tudi priznane otroške vozičke iCandy, nosilke Ergobaby, otroške vozičke in previjalne torbe angleške znamke BabaBing, otroško opremo vrhunske nemške kvalitete Pinolino, luksuzni tekstilni program nemškega podjetja Feiler ter svetovno znane poganjalčke Cruzee.

Center varne mobilnosti RECARO je opremljen tudi z igralnim kotičkom za najmlajše s kakovostnimi didaktičnimi igračkami ter toaletnim prostorom s kotičkom za previjanje.

Za vse naše stranke je na voljo dovolj parkirnih mest pred in ob poslovni stavbi ter dodatno parkirno mesto za hitro in najlažjo namestitev kupljenega otroškega avtosedeža v strankin avtomobil.

test4

Z vami že vse od leta 1985

Naši začetki segajo v leto 1985, ko smo začeli z izdelavo športnih avtosedežev BOB, leta 1988 pa tudi z izdelavo otroških avtosedežev BOB. Do leta 1996 smo celotne sedeže izdelovali v Sloveniji, nato pa smo zaradi novih evropskih homologacijskih zahtev in majhnega slovenskega trga povezali z nemškim podjetjem Storchenmühle. Z letom 2004 sta se združili dve vrhunski podjetji STORCHENMÜHLE in RECARO pod novim imenom RECARO Child Safety, z vizijo in namenom izdelovati svetovno najboljše avtosedeže za otroke.

o-nas-bob-avtosedeži

Z letom 2007 smo postali predstavniki RECARO Holdinga s predstavitvijo celotnega programa na slovenskem trgu, z letom 2019 pa tudi za Hrvaško. V letu 2016 smo odprli prvi RECARO center na Tržaški 216 v Ljubljani (hkrati tudi prvi tovrstni specializirani RECARO center v Evropi), kjer lahko vidite in preizkusite različne modele avtosedežev za osebne avtomobile (ergonomsko-ortopedske, športne-tuning in dirkalne), celoten program otroških avtosedežev in vozičkov, prilagojene otroške avtosedeže za otroke s posebnimi potrebami, sedeže za pisarne in sedeže za posebne namene.

recaro center zunaj

Svetovanje, podkrepljeno z dolgoletnimi izkušnjami

Osebno svetovanje je za nas samoumevno. Pišite nam na info@hepikids.si, pokličite na 070 621 777 ali pa se zapeljite do RECARO centra na Tržaško cesto 216 v Ljubljani in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Avtosedezi_vozicki_Recaro

Obiščite nas

RECARO CENTER
LJUBLJANA

RECARO center
Ljubljana

Tržaška 216
1000 Ljubljana

KONTAKT

Kontakt
070 621 777
info@hepikids.si

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo