Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Axkid zanke za pritrditev 120mm za Minikid/Movekid

Axkid zanke za pritrditev 120mm za Minikid/Movekid

axkid

Zanke za pritrditev Axkid Minikid/Movekid so zasnovane za poenostavitev namestitve avtosedeža v vaše vozilo. Te zanke je mogoče namestiti pod sedežne tirnice sprednjega sedeža, da omogočite enostavno pritrditev napenjalnikov Axkid Minikid/Movekid neposredno na avto brez potrebe po dodatnih privezah.

22.90 €
Izračun obrokov
26.2.2024

Axkid Zanke za pritrditev

Zanke za pritrditev Axkid so zasnovane za poenostavitev namestitve avtosedeža v vaše vozilo. Te zanke je mogoče namestiti pod sedežne tirnice sprednjega sedeža, da omogočite enostavno pritrditev napenjalnikov Axkid Minikid/Movekid neposredno na avto brez potrebe po dodatnih privezah.

Dve pritrdilni zanki v vsakem paketu.

Dolžina 120 mm.

Axkid-Zanke-za-pritrditev-3

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj