Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež AXKID Minikid 4 i-Size [61–125 cm] Brick

Otroški avtosedež AXKID Minikid 4 i-Size [61–125 cm] Brick

axkid
0-7 let 61-125 cm Pritrditev z avtomobilskim pasom

Axkid Minikid 4 je izjemno varen in prostoren otroški avtosedež za potovanje nasprotno smeri vožnje z mnogimi pametnimi funkcijami, zasnovan s švedsko varnostno miselnostjo. Z do 30 cm prostora za noge, dinamično tehnologijo vzglavnika in enostavno 60-sekundno namestitvijo je Minikid 4 funkcionalen in prilagodljiv potrebam vašega otroka, zaradi česar je pravi družinski junak.

649.90 €
Izračun obrokov leanpay
16.7.2024 time

Otroški avtosedež AXKID Minikid 4 i-Size

61 – 125 cm
do 7 let

Minikid 4 je zasnovan s švedsko varnostno miselnostjo, ki omogoča resnično podaljšano vožnjo nasprotno smeri vse do 125 cm oziroma do 36 kg.
Za največjo varnost je Axkid Minikid 4 prestal tudi najstrožji preizkus trčenja na svetu – švedski test Plus.

NAMESTITEV V 60 SEKUNDAH

Druga impresivna lastnost Minikid 4 je enostaven sistem namestitve. Z edinstvenim 6-stopenjskim vodnikom za namestitev potrebujete le 60 sekund za namestitev avtosedeža, kar zmanjša tveganje za napačno namestitev. Aplikacija BILT z enostavnim interaktivnim 3D vodnikom še dodatno pripomore k pravilnemu rokovanju in je staršem v pomoč pri namestitvi avtosedeža in otroka po korakih.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-3

VOŽNJA NASPROTNO SMERI ZA ŠE DLJE

Odkrijte zadnji model iz razširjene nagrajene družine otroških avtosedežev, obrnjenih nazaj: Axkid Minikid 4. Z inovativnimi in priljubljenimi funkcijami ter impresivno dolgo hrbtno dolžino za večjo varnost in udobje izkusite sam vrh otroških varnostnih avtosedežev.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-19

DINAMIČNA TEHNOLOGIJA NASLONA ZA GLAVO in DO 30 CM PROSTORA ZA NOGE

Naslon za glavo se samodejno prilagodi višini vašega otroka ali pa ponuja 14 fiksnih položajev za optimalno varnost in udobje.

Ena od značilnosti Minikid 4 je veliko prostora za noge, ki nudi do 30 cm dodatnega prostora za vašega otroka. Kompaktna zasnova omogoča preprosto namestitev tudi v najmanjše avtomobile in ga je mogoče namestiti na katerokoli mesto v avtomobilu, saj ni odvisen od priključkov ISOFIX. To staršem omogoča prilagodljivost pri namestitvi avtosedežev, da ustrezajo potrebam njihove družine: ne glede na to, ali to pomeni namestitev treh v vrsto zadaj ali enega na prednji, sovoznikov sedež.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-12

ZAKAJ IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvajalec otroških avtosedežev s strastjo do varnosti otrok na cestah. Njihov cilj je potovanje otrok, nameščenih nasprotno smeri vožnje čim dlje.

Verjamejo, da gredo varnost, udobje in uporaba z roko v roki. Izboljšani standardi varnosti in večja ozaveščenost staršev rešujejo življenja otrok.

Za Axkid se rešitev skriva v vožnji, obrnjeni nazaj, čim dlje.
Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-12

VOŽNJA NASPROTNO SMERI JE DO 5-KRAT VARNEJŠA

Vožnja nasprotno smeri je do 5-krat varnejša, zato so pri Axkid ponosni, da lahko ponudijo pravo vožnjo nasprotno smeri podaljšano vse do pribl. 6-7 let starosti.

Preberi več – BLOG

axkid-vzratna-vožnja

Največji in edinstven obseg

Odobren v skladu z najnovejšo uredbo R129, dodatno testiran tudi na švedskem Plus testu, omogoča vožnjo nasprotno smeri vse do 7 let starosti / 125 cm višine / 36 kg teže.

Izziv omejitev dolžine in teže za avtosedeže, obrnjene nazaj

Avtosedež, obrnjen nazaj, je dokazano do petkrat varnejši od sedeža, obrnjenega naprej v smer vožnje. Zato je bila dolžina hrbtišča pri otroškem avtosedežu Minikid 4 povečana za približno 10 cm (!) v primerjavi z njegovim predhodnikom (Minikid 2). To ogromno povečanje dolžine hrbta skupaj z omejitvijo teže na impresivnih 36 kg omogoča vašemu otroku, da lahko potuje obrnjen nasprotno smeri vožnje kar najdlje.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-17

Družinski junak skozi čas

Axkid Minikid 4 je najnovejši model v Axkid ponudbi inovativnih in varnih otroških avtosedežev testiranih na švedskem Plus testu. Na podlagi uspeha koncepta Minikid, ki je že več kot 10 let družinski junak v mnogih državah, so pri Axkid naredili več ključnih posodobitev za izboljšanje udobja in varnosti vašega otroka med vožnjami z avtomobilom.

Kar ločuje Minikid 4 od njegovega predhodnika, je še izboljšano udobje in varnost. Povsem novo blago obalzinjenja je zdaj še mehkejše in bolj zračno, kar vašemu otroku zagotavlja udobno sedenje. Nova tekstilna prevleka vključuje tudi snemljivo udobno hrbtno blazino, ki jo uporabljamo po izbiri in je na voljo za optimalno izkušnjo otroškega avtosedeža. Prav tako je preoblikovana geometrija naslona za glavo, da bi izboljšali prileganje in položaj vašega otroka ter ponudili podporo otrokovi glavi in vratu. Posodobljena je tudi oporna blazina za malčke, ki izboljša podporo za manjše otroke in doseže idealen in najvarnejši položaj v otroškem avtosedežu.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-18

Minikid 4: Prilagodljiv otroški avtosedež, ki raste z vašim otrokom

Minikid 4 je zasnovan tako, da je fleksibilen in prilagodljiv potrebam vašega otroka. Njegova tehnologija dinamičnega vzglavnika se samodejno prilagaja višini in velikosti vašega otroka, kar zagotavlja pravilen položaj in varnost. Če vseeno preferirate raje fiksni položaj vzglavnika, lahko izbirate med 14 fiksnimi položaji. Naslon za glavo je prav tako zasnovan s tehnologijo za blaženje sile in obliko, ki pa hkrati otroku oomogoča nemoten pogled skozi okno.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-4

Poskrbite za udobje otroka med vožnjo z avtosedežem Axkid Minikid 4

Udobje pri Minikidu 4 ni ogroženo. Njegova zasnova ima ergonomski položaj sedenja in spanja, sistem Sleep Well pa ponuja več položajev za udoben počitek otroka, odvisno od njegove starosti, višine in kota zadnjega sedeža oziroma klopi. Dodatna oporna blazina za malčka je zasnovana tudi s spominsko peno in mrežasto tkanino za dodatno udobje in kroženje zraka.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-14

Vodilni varnostni sistem na svetu s Švedske

Axkid ONE 2 Minikid 4 je opremljen z vrhunskim pasom in varnostnim sistemom švedskega ponudnika tehnologije Holmbergs®. Vsaka komponenta, od zaponke do pasu, je testirana zunaj predpisov, da se zagotovi vrhunska kakovost in zmogljivost, ki odlikuje vodilnega v svetu.

Otroški-avtosedež-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-22

Varnostni program na dolge razdalje
Vožnja nasprotno smeri je do 5-krat varnejša, zato so pri Axkid ponosni, da lahko ponudijo pravo vožnjo nasprotno smeri podaljšano vse do pribl. 6-7 let starosti. Temeljni vidiki, kot so kakovost, vodljivost, varnost pri trčenju in ergonomija, so vsi oblikovani tako, da ne le omogočajo, ampak tudi naredijo vožnjo, obrnjeno nazaj udobno vse do 6-7 let otrokove starosti.

Zaščita ob bočnem trku Axkid
25 % vseh prometnih nesreč je trkov od strani ali poševno od spredaj.
Zato je pomembno, da je vaš otrok zaščiten tudi s strani. Axkid Minikid 4 je opremljen z inovativno zaščito ob bočnem trku ASIP – Axkid Side Impact Protection. Zaščita je bila razvita skupaj z ADAC v Nemčiji, ki je eden izmed najuglednejših inštitutov za testiranje trkov na svetu. ASIP absorbira in porazdeli sile v primeru trka, kar zmanjša tveganje za hujše poškodbe.

Samodejni spodnji privez
Samodejne spodnje privezi Minikid 4 omogočajo nemoteno in varno namestitev, pri čemer se sedež zlahka “vsede” na svoje mesto. Privezi zagotavljajo, da sedež ostane varno na mestu in preprečujejo, da bi se sčasoma razrahljal, kljub temu pa je vsakodnevno rokovanje s sedežem povsem enostavno.

Dolgo obstojni material prevlek
Prevleka otroškega avtosedeža Minikid 4 se ponaša z dvosmerno raztegljivo tkanino. Prevleke so enostavne za odstranitev, pralne v pralnem stroju in izdelane iz nestrupenega tekstila, zaradi česar so enostavne za čiščenje in varne za vašega otroka.

Tehnologija absorbiranja sile
Naslon za glavo Axkid Minikid 4 je zasnovan tako, da ščiti in podpira ranljivo glavo in vrat vašega otroka v primeru trka. Geometrija naslona za glavo in izbira materiala sta posebej zasnovana za absorbiranje sil ob trku, preden doseže otroka, kar nudi najvišjo raven varnosti za vašega otroka.

Dinamična tehnologija naslona za glavo
Axkid Minikid 4 ima tehnologijo dinamičnega naslona za glavo, ki zagotavlja optimalen položaj vašega otroka. Inovativni avtosedež ima notranji sistem varnostnega pasa in naslon za glavo, ki se samodejno prilagajata velikosti otroka. Z zategom centralnega zategovalnega pasu sprožimo nastavitev naslona za glavo, kar vašemu malčku zagotavlja udobno in varno prileganje. Poskrbite za mirno vožnjo z Axkid Minikid 4.

Oporna blazina za malčke
Axkid Minikid 4 ima dodaten vložek za majhne otroke, ki nudi podporo in udobje. Blazina je izdelana iz spominske pene in mrežastega blaga. Priporočljiva je za malčke, visoke med 61 in 105 cm, saj zagotavlja udobno in pravilno sedenje v sedežu.

Enostaven sistem namestitve
Namestitev Axkid Minikid 4 je enostavna z vodnikom za namestitev na sedežu, ki je sestavljen iz 6 oznak korak-po-koraku. S samo eno zaponko za pas in samodejnimi spodnjimi privezami je mogoče sedež hitro in varno namestiti v vaš avto.

Napredni sistem Sleep Well
Potovanje z otrokom mora biti udobno in varno., zato je Axkid Minikid 4 zasnovan z brezstopenjskim položajem naslonjala za popoln spanec ali za izboljšan pokončen položaj sedenja. Axkid Minikid 4 postavite v položaj za spanje in zmanjšajte tveganje, da bi otrokova glava padla naprej.
Axkid Minikid 4 ima tudi prezračevalne odprtine, ki pomagajo nadzorovati otrokovo telesno temperaturo. Advanced Sleep Well System prispeva tudi k odlični ergonomiji otroka in zagotavlja optimalno udobje.

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/02 (i-Size) Odobren v skladu s švedskim Plus testom
do 7 let starosti otroka
do 36 kg
61-125 cm
11 kg
44 / 54 / 65 cm
Namestitev v avto z avtomobilskim varnostnim pasom 1 komplet spodnjih privezi je vključen k sedežu.
Snemljiva prevleka, pralna v pralnem stroju na 30 stopinj. S snemljivim vstavkom za manjše otroke od 61 do 105 cm. Kompatibilen z vsemi avtomobili, tako majhnimi kot velikimi. Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.

Koristne blog objave

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

image

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

image

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

image

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

image

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo