5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

description

Vsi vemo, kako hitro se lahko otroška soba spremeni v pravo džunglo igrač. Organizacija otroških igrač je lahko prava umetnost, a hkrati tudi ključnega pomena za ohranjanje urejenosti in harmonije v domu.

1. Kategorizacija je ključna

Razdelite igrače glede na vrsto, starost ali uporabo. Ločite plišaste igrače od lesenih, igrače za igro zunaj od notranjih, Lego kocke od avtomobilčkov,… ter tako ustvarite jasen sistem, ki bo olajšal iskanje in v otroški sobi vzpostavil red.

2. Uporabite zaboj za igrače

Uporabite čudovit lesen zaboj znamke Pinolino, ki ni le estetski dodatek v otroški sobi, ampak tudi praktična rešitev za shranjevanje igrač, ki pa hkrati ponuja tudi dodatno sedišče. Z veliko shranjevalnega mesta bo poskrbel, da bodo igrače vedno urejene in pripravljene za igro, zahvaljujoč kolesom pa ga z lahkoto prestavljamo iz enega konca sobe na drugega.

Lesen zaboj za igrače

3. Knjigice pospravite v knjižni poličnik

Za shranjevanje knjigic in manjših igrač je idealen lesen knjižni poličnik. S svojo praktično zasnovo omogoča enostaven dostop do knjigic in jih hkrati ohranja urejene in pregledne, v predal na zadnji strani pa pospravimo tiste pravljice, ki trenutno niso aktualne. Pinolinov poličnik Lasse je čvrste izdelave, s kolesi, da ga lahko premikamo sem in tja po sobi.

Lesen knjižni poličnik

4. Redno pregledujte in odstranite nepotrebne Igrače

Vsake toliko časa preglejte igrače in odstranite tiste, ki niso več primerne, ali jih otroci ne uporabljajo. S tem boste poskrbeli za bolj urejen prostor in obenem spodbudili otrokovo izbiro med aktualnimi igračami.

5. Delite igrače z drugimi starši

Ustvarite mrežo med so-starši in izmenjujte igrače, ki jih vaši otroci ne uporabljajo več ali pa za njih izgubijo zanimanje. Tako boste prihranili prostor v otroški sobi in hkrati omogočili otrokom nove izkušnje z igračami drugih otrok.

V Hepikids ekipi verjamemo v ustvarjanje prostorov, kjer se otroci lahko igrajo, učijo in rastejo v varnem in spodbudnem okolju.

Za več informacij o naši ponudbi kakovostnih in varnih igrač in drugih izdelkov za otroško sobico obiščite našo spletno trgovino: www.hepikids.si.

Vsem, ki ste prišli do konca tega članka pa podarjamo prav posebno kodo za popust na vse lesene igračke znamke Pinolino. Ob zaključku nakupa uporabite kodo: IGRACKE5 in pridobite 5% dodatni popust (velja tudi na že znižane igrače).

Si želite še več uporabnih nasvetov?

Naročite se na naše e-novičke, kjer za vas pripravljamo zanimive vsebine in koristne nasvete, ki bodo olajšali vaš vsakdan.

Za Hepi malčke in starše!

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo