Akcija velja do 6.5.2024
Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže BeSafe Blazina za udobnejše spanje

BeSafe Blazina za udobnejše spanje

Ni določen

Za varna in še udobnejše vožnje v avtomobilu je BeSafe zasnoval blazinico za spanje. Blazina v obliki polmeseca otroku omogoča, da med spanjem v otroškem avtosedežu glavo nasloni na blazinico, kar zagotavlja dodatno udobje in da glava ostane v vzglavju avtosedeža.

34.99 €
Izračun obrokov
13.5.2024

BeSafe Blazina za udobnejše spanje

Za varna in še udobnejše vožnje v avtomobilu je BeSafe zasnoval blazinico za spanje.

Blazina v obliki polmeseca otroku omogoča, da med spanjem v otroškem avtosedežu glavo nasloni na blazinico, kar zagotavlja dodatno udobje in da glava ostane v vzglavju avtosedeža.

Blazina za spanje se enostavno pritrdi pod školjko avtosedeža in je kompatibilna z vsemi BeSafe avtosedeži. Možnost nastavitve višine zagotavlja udobje in boljšo prilagoditev. S funkcijo rotiranja si jo otrok lahko samostojno prilagodi ali jo preklopi preko naslonjala za glavo, ko je ne uporablja. Za lažje vzdrževanje se lahko blazina popolnoma opere brez odstranjevanja pene, s katero je napolnjena.

BeSafe-Blazina-za-udobnejše-spanje-2

Koristne blog objave

Varnost na Prvem Mestu! Nasveti za izbiro otroškega avtosedeža

Pri izbiri otroškega avtosedeža so kvaliteta, varnost in udobje ključnega pomena. Zavedamo se, da je ta odločitev za vas izjemno pomembna, zato smo pripravili nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega avtosedeža za vašega malčka.

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo