Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže BeSafe Blazina za udobnejše spanje

BeSafe Blazina za udobnejše spanje

Ni določen

Za varna in še udobnejše vožnje v avtomobilu je BeSafe zasnoval blazinico za spanje. Blazina v obliki polmeseca otroku omogoča, da med spanjem v otroškem avtosedežu glavo nasloni na blazinico, kar zagotavlja dodatno udobje in da glava ostane v vzglavju avtosedeža.

34.99 €
Izračun obrokov
25.4.2024

BeSafe Blazina za udobnejše spanje

Za varna in še udobnejše vožnje v avtomobilu je BeSafe zasnoval blazinico za spanje.

Blazina v obliki polmeseca otroku omogoča, da med spanjem v otroškem avtosedežu glavo nasloni na blazinico, kar zagotavlja dodatno udobje in da glava ostane v vzglavju avtosedeža.

Blazina za spanje se enostavno pritrdi pod školjko avtosedeža in je kompatibilna z vsemi BeSafe avtosedeži. Možnost nastavitve višine zagotavlja udobje in boljšo prilagoditev. S funkcijo rotiranja si jo otrok lahko samostojno prilagodi ali jo preklopi preko naslonjala za glavo, ko je ne uporablja. Za lažje vzdrževanje se lahko blazina popolnoma opere brez odstranjevanja pene, s katero je napolnjena.

BeSafe-Blazina-za-udobnejše-spanje-2

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo