Akcija velja do 11.12.2023
Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže BeSafe Blazina za udobnejše spanje

BeSafe Blazina za udobnejše spanje

Ni določen

Za varna in še udobnejše vožnje v avtomobilu je BeSafe zasnoval blazinico za spanje. Blazina v obliki polmeseca otroku omogoča, da med spanjem v otroškem avtosedežu glavo nasloni na blazinico, kar zagotavlja dodatno udobje in da glava ostane v vzglavju avtosedeža.

34.99 €
Izračun obrokov
12.12.2023

BeSafe Blazina za udobnejše spanje

Za varna in še udobnejše vožnje v avtomobilu je BeSafe zasnoval blazinico za spanje.

Blazina v obliki polmeseca otroku omogoča, da med spanjem v otroškem avtosedežu glavo nasloni na blazinico, kar zagotavlja dodatno udobje in da glava ostane v vzglavju avtosedeža.

Blazina za spanje se enostavno pritrdi pod školjko avtosedeža in je kompatibilna z vsemi BeSafe avtosedeži. Možnost nastavitve višine zagotavlja udobje in boljšo prilagoditev. S funkcijo rotiranja si jo otrok lahko samostojno prilagodi ali jo preklopi preko naslonjala za glavo, ko je ne uporablja. Za lažje vzdrževanje se lahko blazina popolnoma opere brez odstranjevanja pene, s katero je napolnjena.

BeSafe-Blazina-za-udobnejše-spanje-2

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj