Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroški avtosedež jahač z naslonom

Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroški avtosedež jahač z naslonom

axkid

Naj vaš otrok ostane zadovoljen in naj mu bo udobno v njegovem jahaču z naslonom Axkid tudi v vročih poletnih dneh! Axkid Cooling Pads pomaga otroku ohranjati optimalno telesno temperaturo v avtosedežu v vročih dneh.

49.90 €
Izračun obrokov
26.2.2024

Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroški avtosedež jahač z naslonom

Naj vaš otrok ostane zadovoljen in naj mu bo udobno v njegovem jahaču z naslonom Axkid tudi v vročih poletnih dneh!

Axkid Cooling Pads pomaga otroku ohranjati optimalno telesno temperaturo v avtosedežu v vročih dneh.

Zmanjšajte tveganje pregrevanja in se izognite premočenemu hrbtom in lepljivim lasem!

Edinstvena 3D struktura satja v notranjosti ustvarja zračno blazino med otrokom in sedežem in tako odvaja odvečno toploto in omogoča kroženje svežega zraka. 3D zračne plasti ni mogoče stisniti, zato zagotavlja stalno kroženje zraka in udobje za otroka.

Axkid-by-AeroMoov-Zračna-poletna-prevleka-za-otroški-avtosedež-jahač-z-naslonom 1

Hipertermija in pregrevanje v avtomobilih sta pogostejša, kot bi si mislili, in vsako leto se zgodijo incidenti, ko se otroci v vročih poletnih dneh pregrejejo v avtomobilih. Hladilne blazinice Axkid so lahko v pomoč pri preprečevanju pregrevanja, zahvaljujoč posebni 3D tehnologiji pa bo pretok zraka enakomerno krožil. To pomeni, da so odslej lahko vožnje v toplem vremenu prijetni tudi za vašega otroka v avtosedežu.

Če združite Aeromoov, najboljšega dobavitelja zračnih prevlek, z Axkidom, kot strokovnjakom za varnost otrok, lahko pričakujete visok standard, ko gre za udobje in kakovost. Hladilne blazine Axkid podjetja AeroMoov so bile zasnovane izključno za popolno prileganje vašemu sedežu -jahaču z naslonom Axkid Nextkid. Z edinstveno dvodelno zasnovo lahko enostavno nastavite vzglavnik, tudi ko je vaš otrok v avtosedežu.

Axkid-by-AeroMoov-Zračna-poletna-prevleka-za-otroški-avtosedež-jahač-z-naslonom 2

Hladilne prevleke Axkid so na voljo v dveh delih, en glavni del za dejanski sedež, drugi del pa za vzglavje. To mu daje prilagodljivost, da je primeren za vse višine in velikosti za vašega otroka v vašem jahaču z naslonom Axkid.

Hladilne prevleke Axkid so narejene iz organskega bombaža in poskrbijo, da je sedež udoben za vašega otroka. Zelo priročna je tudi za vas kot starša, saj je prevleka pralna na 40°C in se hitro suši. Pomembno je tudi, da ima Air Layer certifikat OekoTex 100 Class 1. To pomeni, da je Air Layer popolnoma brez snovi, ki bi lahko bile škodljive za vašega otroka. Varnost na prvem mestu – vedno.

LASTNOSTI:

  • Absorbira vlago in znoj
  • Mehka, udobna in pralna v pralnem stroju
  • Primerna za jahače z naslonom
  • Organski bombaž, ki ga je mogoče reciklirati.
Axkid-by-AeroMoov-Zračna-poletna-prevleka-za-otroški-avtosedež-jahač-z-naslonom 3

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj