Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Axkid klin za nastavitev kota/naklona avtosedeža

Axkid klin za nastavitev kota/naklona avtosedeža

axkid

Axkid je oblikoval klin za nastavitev kota, ki pomaga zapolniti vrzel med avtomobilskim sedežem in sedeži v avtomobilu. To daje vašemu avtosedežu boljši naklon in poskrbi, da je vašemu otroku bolj udobno. Ne pozabite, da avtosedež ne sme biti strmejši od približno 37 stopinj. Klin za nastavitev kota je združljiva z vsemi Axkid otroškimi avtosedeži nasprotno smeri vožnje, ki se v avto namestijo z uporabo avtomobilskega pasu.

19.90 €
Izračun obrokov
26.2.2024

Axkid Klin za nastavitev kota/naklona avtosedeža

Axkid je oblikoval klin za nastavitev kota, ki pomaga zapolniti vrzel med avtomobilskim sedežem in sedeži v avtomobilu. To daje vašemu avtosedežu boljši naklon in poskrbi, da je vašemu otroku bolj udobno. Ne pozabite, da avtosedež ne sme biti strmejši od približno 37 stopinj. Klin za nastavitev kota je združljiva z vsemi Axkid otroškimi avtosedeži nasprotno smeri vožnje, ki se v avto namestijo z uporabo avtomobilskega pasu. Model Minikid in Movekid.

Dimenzije: 17 cm x 23 cm.

Axkid-Klin-za-nastavitev-kotanaklona-avtosedeža-1

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj