Akcija velja do 25.9.2023
Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže BeSafe iZi Modular i-Size Isofix baza

BeSafe iZi Modular i-Size Isofix baza

besafe

Modularni sistem BeSafe iZi Modular je sestavljen iz enega Isofix podnožja in dveh otroških sedežev, ki so v skladu s standardom R 129 i-Size. Ko otrok preraste lupinico,  Isofix podnožje tako lahko koristite za naslednji avtosedež.

194.65 €
229.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 194.65 €

Izračun obrokov
27.9.2023

BeSafe iZi Modular i-Size Isofix baza

Modularni sistem 3v1

Modularni sistem BeSafe iZi Modular je sestavljen iz enega Isofix podnožja in dveh otroških sedežev, ki so v skladu s standardom  R129 i-Size.

Ko otrok preraste lupinico, Isofix podnožje tako lahko koristite za naslednji avtosedež. Ima zvočni in vidni signal pravilne namestitve sedeža ter po višini prilagodljivo podporno nogo.

Na Isofix podnožje BeSafe iZi Modular i-Size podnožje lahko namestite:

  • BeSafe iZi Go Modular i-Size (od rojstva do pribl. 12 mesecev)
  • BeSafe iZi Modular (od 6 mesecev do 4 let)

 

ZNAČILNOSTI:

  • Indikator pravilne namestitve
  • Povečevalec prostora za noge iZi Modular i-Size
  • Hitra in enostavna namestitev
  • Zmanjšano tveganje za nepravilno namestitev.
BeSafe iZi Modular i-Size Isofix podnožje

0+, I
ISOfix
nasprotno smeri vožnje: 40 – 105 cm v smeri vožnje: 88 – 105 cm
UNR 129 (i-Size)
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj