Akcija velja do 11.12.2023
Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Blazinica za novorojenčka RECARO Kio Siva

Blazinica za novorojenčka RECARO Kio Siva

recaro

Z blazinico za dojenčka lahko “reboard“ avtosedež RECARO Kio uporabljate že od rojstva. Mehka blazinica zmanjša velikost sedeža in poskrbi za vse udobje tudi za najmlajšega potnika v avtu.

59.90 €
Izračun obrokov
12.12.2023

Blazinica za novorojenčka za otroški avtosedež RECARO Kio

Privzdignjena oblika blazinice poskrbi za optimalen ergonomski polležeč položaj dojenčka v sedežu. Stranska krilca blazinice zmanjšajo razdaljo do školjke sedeža ter tako povečajo zaščito otrokovega telesa.

Za zagotavljanje optimalne podpore mali glavici lahko vzglavni del nastavimo na dve višinski stopnji.

Vložek, prijeten na otip in z mrežastimi deli tkanine poskrbi za maksimalno udobje, prevleka pa je snemljiva in pralna pri 30°C.

 Kompatibilna z:
– Kio

RECARO Kio blazinica za novorojenčka 1

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj