RECARO Easy-Tech opomnik

recaro

RECARO Easy Tech je univerzalna naprava, ki vas opomni, da je na poti v avtu z vami otrok, ko se oddaljite od avtomobila.

44.90 €
Izračun obrokov
22.4.2024

RECARO Easy-Tech opomnik

Ko pri RECARO rečejo, da skrbijo za varnost vaših otrok v avtu, to tudi resno mislijo – tudi ko avto stoji. Easy-Tech je sistem, ki vas opozori, če zapuščate avto, vaš otrok pa je še vedno v njem. Naprava voznika opozori tako, da na povezani pametni telefon pošlje zvočni, vizualni in vibracijski alarm. Ker je Easy Tech univerzalen, ga lahko uporabljate na različnih otroških avtosedežih. Ko je nameščen na otroškem avtosedežu in povezan z RECARO Kids aplikacijo, povezavo avtomatsko vzpostavimo tako, da Easy Tech zapremo.

Easy-Tech-5a

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo