Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Adapterji RECARO Lexa za lupinico

Adapterji RECARO Lexa za lupinico

recaro

Pssst, naj vaš dojenček spi še nekoliko dlje: hitro in enostavno ga prestavite v lupinici RECARO iz avta na otroški voziček z uporabo adapterjev – ta prilagodljivost vam omogoča brezskrbno mobilnost v vsakodnevnih situacijah.

30 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Adapterji RECARO Lexa / Lexa Elite za lupinico

Z porabo adapterjev lahko lupinico enostavno in hitro namestimo na otroški voziček Lexa / Lexa Elite, kar omogoči pravi potovalni sistem za vsako pot. Vaš dojenček še spi in ga ne želite prebuditi, ko prispete na cilj z avtom? Nobene težave – z RECARO potovalnim sistemom lahko lupinico hitro in enostavno iz avta namestimo na otroški voziček – in dojenčkove sladke sanje se nadaljujejo brez motenja. Za brezskrbno mobilnost v vsakodnevnem družinskem življenju.

Adapterji so kompatibilni z modeloma vozička:

 • Lexa
 • Lexa Elite

Adapterji so kompatibilni z modeli lupinic:

 • Avan
 • Guardia
 • Privia Evo
 • Salia Elite *
 • Zero.1 Elite *

* le v kombinaciji s Salia Elite adapterjem, ki je naprodaj posebej.

Lexa Adapter

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo