Akcija velja do 25.9.2023
Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Adapterji RECARO Lexa za lupinico

Adapterji RECARO Lexa za lupinico

recaro

Pssst, naj vaš dojenček spi še nekoliko dlje: hitro in enostavno ga prestavite v lupinici RECARO iz avta na otroški voziček z uporabo adapterjev – ta prilagodljivost vam omogoča brezskrbno mobilnost v vsakodnevnih situacijah.

30 €
Izračun obrokov
26.9.2023

Adapterji RECARO Lexa / Lexa Elite za lupinico

Z porabo adapterjev lahko lupinico enostavno in hitro namestimo na otroški voziček Lexa / Lexa Elite, kar omogoči pravi potovalni sistem za vsako pot. Vaš dojenček še spi in ga ne želite prebuditi, ko prispete na cilj z avtom? Nobene težave – z RECARO potovalnim sistemom lahko lupinico hitro in enostavno iz avta namestimo na otroški voziček – in dojenčkove sladke sanje se nadaljujejo brez motenja. Za brezskrbno mobilnost v vsakodnevnem družinskem življenju.

Adapterji so kompatibilni z modeloma vozička:

 • Lexa
 • Lexa Elite

Adapterji so kompatibilni z modeli lupinic:

 • Avan
 • Guardia
 • Privia Evo
 • Salia Elite *
 • Zero.1 Elite *

* le v kombinaciji s Salia Elite adapterjem, ki je naprodaj posebej.

Lexa Adapter
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik vozičkov

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren voziček za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Bababing
Ergobaby
iCandy

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj