Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Dežna zaščita za RECARO Lexa Elite

Dežna zaščita za RECARO Lexa Elite

recaro

Nekatere stvari lahko nadzorujemo, drugih ne. Vremena ne moremo, zato dežna zaščita za RECARO Lexa Elite zaščiti vašega otroka pred vetrom in dežjem, kadar koli vas slabo vreme preseneti.

40.00 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Dežna zaščita za RECARO Lexa Elite

Po dežju vedno posije sonce! Pa tudi če dežuje, bo dežna zaščita za RECARO Lexa Elite “marela“ otroški voziček vašega malčka zaščitila pred dežjem in drugimi neugodnimi vremenskimi razmerami.  Vozičku se popolnoma prilega in enostavno se jo namesti in sname. Prozoren material zagotavlja malčku dober pogled iz vozička, zadrga pa omogoča enostaven dostop.

 

Podrobnosti o izdelku

  • Enostavna namestitev
  • Prozoren material
  • Velika zadrga za enostaven dostop do malčka v vozičku
  • Material, ki ga enostavno obrišemo.
Lexa Elite Dežna zaščita

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo