Domov Igrače Mini igra domine Dinozavri

Mini igra domine Dinozavri

Ni določen

Cilj igre Mini domine je najhitreje se znebiti svojih kartic z izgradnjo domino linije. Igra razvija veščine ujemanja in opazovanja. Starejši otroci bodo prav tako uživali v pogovoru o različnih vrstah dinozavrov, ki jih lahko vidijo na kartah. Ta potovalna igra je za 2 - 4 igralce in je primerna za starosti 3 - 5 let. Zaradi majhnih delov ni primerna za otroke, mlajše od 3 let(nevarnost zadušitve). Vsebina 28 domin.  

7.50 €
Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Mini igra domine Dinozavri

Cilj igre Mini domine je najhitreje se znebiti svojih kartic z izgradnjo domino linije. Igra razvija veščine ujemanja in opazovanja. Starejši otroci bodo prav tako uživali v pogovoru o različnih vrstah dinozavrov, ki jih lahko vidijo na kartah. Ta potovalna igra je za 2 – 4 igralce in je primerna za starosti 3 – 5 let. Zaradi majhnih delov ni primerna za otroke, mlajše od 3 let(nevarnost zadušitve). Vsebina 28 domin.

 

Mini-igra-domine-dinozavri-2.png

Koristne blog objave

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo