Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Mini igra domine Dinozavri

Mini igra domine Dinozavri

Ni določen

Cilj igre Mini domine je najhitreje se znebiti svojih kartic z izgradnjo domino linije. Igra razvija veščine ujemanja in opazovanja. Starejši otroci bodo prav tako uživali v pogovoru o različnih vrstah dinozavrov, ki jih lahko vidijo na kartah. Ta potovalna igra je za 2 - 4 igralce in je primerna za starosti 3 - 5 let. Zaradi majhnih delov ni primerna za otroke, mlajše od 3 let(nevarnost zadušitve). Vsebina 28 domin.  

7.49 €
7.50 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7.49 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Mini igra domine Dinozavri

Cilj igre Mini domine je najhitreje se znebiti svojih kartic z izgradnjo domino linije. Igra razvija veščine ujemanja in opazovanja. Starejši otroci bodo prav tako uživali v pogovoru o različnih vrstah dinozavrov, ki jih lahko vidijo na kartah. Ta potovalna igra je za 2 – 4 igralce in je primerna za starosti 3 – 5 let. Zaradi majhnih delov ni primerna za otroke, mlajše od 3 let(nevarnost zadušitve). Vsebina 28 domin.

 

Mini-igra-domine-dinozavri-2.png

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj