Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Nosilec stekleničke za voziček RECARO Easylife

Nosilec stekleničke za voziček RECARO Easylife

recaro

Popoln pripomoček na vsakem sprehodu: nosilec za stekleničko je idealno za hladen osvežilni napitek poleti ali topel napitek za hladnejše dni.

25.50 €
30.00 €

Akcijska cena velja do: 26.02.2024

Izračun obrokov
27.2.2024

Nosilec stekleničke za voziček Easylife

Popoln pripomoček na vsakem sprehodu: držalo za stekleničko se zlahka prilega ročaju vašega RECARO Easylife vozička. Vedno na dosegu roke in zahvaljujoč univerzalni velikosti ustreza vsem standardnim stekleničkam ali lončkom do 500 ml. Idealen za hladen osvežilni napitek poleti ali topel napitek za hladnejše dni. Nosilec za stekleničko lahko ostane nameščen na ogrodju tudi, ko je voziček zložen in pripravljen za naslednji sprehod.

Kompatibilen z:

– Easylife 2
– Easylife Elite 2

– Easylife 
– Easylife Elite 

 

Nosilec stekleničke za voziček Easylife

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj