Akcija velja do 25.9.2023
Domov Otroški avtosedeži Starost otroka Od rojstva do 1 leta Otroški avtosedež RECARO Avan i-Size [40 – 83 cm] Fibre Black + Isofix baza

Otroški avtosedež RECARO Avan i-Size [40 – 83 cm] Fibre Black + Isofix baza

recaro

Biti na poti z dojenčkom je vedno nekaj posebnega. Z RECARO Avan lupinico je za starše vožnja toliko bolj sproščena, saj ima dojenček optimalno zaščito v avtomobilu – Avan je namreč presegel vse najstrožje varnostne zahteve. Odprtine na zunanjem delu školjke sedeža zagotavljajo optimalno kroženje zraka, kar dojenčku omogoča še prijetnejšo vožnjo. Naj gre za kratko ali dolgo vožnjo, lupinico Avan lahko v avto namestite z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu ali z  i-Size podstavkom z le enim klikom.

390.98 €
459.98 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 390.98 €

Izračun obrokov
26.9.2023

Otroški avtosedež RECARO Avan i-Size + Isofix baza

i-Size 40 – 83 cm
do 13 kg 
do max. 15 meseca

RECARO je “lupinico“ za dojenčke Avan razvil tako, da presega vse varnostne zahteve. Vendar pa ne gre le za varnost. Gre za tehnološko domiselno zasnovo za vas in vašega otroka. Avan lahko pritrdite v avto z varnostnim pasom ali pa Isofix bazo i-Size z enim samim klikom, za najbolj varno in prijetno potovanje za vse. Vsakodnevna avantura je veliko bolj zabavna z “lupinico“ Avan: tehta le 4,1 kg, tako da je dovolj lahka, da jo lahko prenašate, z dodatnimi adapterji pa jo lahko namestimo tudi na otroški voziček.

otroski-avtosedez-lupinica-recaro-avan-isize-lifestyle

MODULARNI SISTEM

S podstavkom Avan / Kio Base lahko lupinico Avan v avto namestimo le z enim klikom, kar še posebej olajša razburljiv družinski vsakdan, hkrati pa tudi poskrbi za popolnoma varno in pravilno namestitev zahvaljujoč varnostnim indikatorjem.

Ko dojenček preraste lupinico Avan, Isofix podstavek Avan / Kio Base uporabimo dalje kot modularni sistem z “reboard“ avtosedežem RECARO Kio vse do otrokovih pribl. 4 let starosti. Za dolgo dobo veselja in mnogo prijetnih poti.

Otroški-avtosedež-RECARO-Avan-i-Size-[40-–-83-cm]-modularni-sistem

POTOVALNI SISTEM

Pssst, naj vaš dojenček spi še nekoliko dlje: hitro in enostavno ga prestavite v lupinici RECARO Avan iz avta na otroški voziček z uporabo adapterjev – ta prilagodljivost vam omogoča brezskrbno mobilnost v vsakodnevnih situacijah.

otroski-avtosedez-lupinica-recaro-avan-isize-lifestyle-2

EKSTRA VELIKA STREHA

Ekstra velika streha z dodatnim izvklekljivim senčnikom in UV zaščito 50 nudi udobno zaščito pred soncem dojenčkovi občutljivi koži v sončnih dneh na vaših prvih skupnih poteh. Biti zunaj je tako zabavno za vse.

Otroški-avtosedež-RECARO-Avan-i-Size-[40-–-83-cm]-velika-streha

AIR VENTILATION SYSTEM

Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Avan zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanjem delu školjke in mrežasto tkanino v sedežni prevleki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka. To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja.

LAHKA

Starši z dojenčkom imamo vedno roke polne potrebščin. S težo le 4,1 kg je Avan ena izmed najlažjih lupinic in je enostavna za prenašanje. Uživajte v dneh z vašim dojenčkom in ustvarjajte najlepše spomine.

PAMETNA SPONKA VARNOSTNEGA PASU

Enostavno in varno pripenjanje zahvaljujoč pametni sponki varnostnega pasu. Ko vzamemo dojenčka iz lupinice, se sponka pasu nagne naprej in ostane v položaju. Tako dojenčka naslednjič, ko ga nameščamo v lupinico, ne položimo na sponko, temveč ga pripnemo varno, udobno in hitro.

Intuitivno rokovanje
le z enim klikom lahko lupinico namestimo in snamemo s podstavka Avan / Kio Base.

RECAROva ergonomska sedežna pena
ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja.

Blazinica za novorojenčka
zagotavlja, da ima vaš dojenček optimalno podporo in pravilen položaj v otroškem avtosedežu.

Patentirani HERO varnostni sistem
v eno enoto združeni ramenski pasovi, blazinici na pasovih ter vzglavje sedeža – HERO preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen, hkrati pa olajša varno in enostavno pripenjenje otroka v sedež.

3-točkovni varnostni pas
intuitivnen sredinski zategovalec varnostnih pasov s patentiranim HERO sistemom zagotavlja, da otroka v sedež pripnemo varno in enostavno.

Mehke blazinice
na ramenskih pasovih zaščitijo občutljivo kožo dojenčka pred draženjem.

Ergonomski ročaj za udobno prenašanje lupinice
optimalna oblika ročaja poskrbi za udobno prenašanje lupinice in se lahko nastavi na več različnih položajev.

i-Size
namestitev nasprotno smeri vožnje in najnovejši standard UN R 129 za maksimalno varnost.

Advanced Side Protection (ASP)
v primeru bočnega trka integrirani ščitniki zmanjšajo moč udarca, ki bi lahko deloval na otrokovo telo.

Po višini nastavljiva opora za glavo z integriranimi varnostnimi pasovi
nudi enostavno in individualno prilagoditev rasti dojenčka in hkrati omogoča ergonomski položaj telesa v lupinici.

Prilagodljiva namestitev
Avan lahko v avto namestimo z uporabo 3-točkovnega avtomobilskega pasu ali pa le z enim klikom na Avan / Kio Base i-Size podstavek.

Snemljive in pralne prevleke
še ena lastnost, zaradi katere smo starši mirnejši: vse prevleke je mogoče sneti in jih oprati v pralnem stroju.

TEHNIČNI PODATKI 

UN R129/03 (i-Size)
44 / 66 / 59 cm
4.1 kg
Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.
avtosedež RECARO Avan i-Size Isofix baza

Koristne blog objave

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj