Domov Otroški avtosedeži Starost otroka Od rojstva do 1 leta Otroški avtosedež RECARO Avan i-Size [40 – 83 cm] Fibre Black

Otroški avtosedež RECARO Avan i-Size [40 – 83 cm] Fibre Black

recaro

Biti na poti z dojenčkom je vedno nekaj posebnega. Z RECARO Avan lupinico je za starše vožnja toliko bolj sproščena, saj ima dojenček optimalno zaščito v avtomobilu – Avan je namreč presegel vse najstrožje varnostne zahteve. Odprtine na zunanjem delu školjke sedeža zagotavljajo optimalno kroženje zraka, kar dojenčku omogoča še prijetnejšo vožnjo. Naj gre za kratko ali dolgo vožnjo, lupinico Avan lahko v avto namestite z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu ali z dodatnim i-Size podstavkom z le enim klikom.

259.99 €
Izračun obrokov leanpay

Otroški avtosedež RECARO Avan i-Size

iSize 40 – 83 cm
do 13 kg 
do max. 15 meseca

RECARO je “lupinico“ za dojenčke Avan razvil tako, da presega vse varnostne zahteve. Vendar pa ne gre le za varnost. Gre za tehnološko domiselno zasnovo za vas in vašega otroka. Avan lahko pritrdite v avto z varnostnim pasom ali pa Isofix bazo i-Size z enim samim klikom, za najbolj varno in prijetno potovanje za vse. Vsakodnevna avantura je veliko bolj zabavna z “lupinico“ Avan: tehta le 4,1 kg, tako da je dovolj lahka, da jo lahko prenašate, z dodatnimi adapterji pa jo lahko namestimo tudi na otroški voziček.

otroski-avtosedez-lupinica-recaro-avan-isize-lifestyle

MODULARNI SISTEM

S podstavkom Avan / Kio Base lahko lupinico Avan v avto namestimo le z enim klikom, kar še posebej olajša razburljiv družinski vsakdan, hkrati pa tudi poskrbi za popolnoma varno in pravilno namestitev zahvaljujoč varnostnim indikatorjem.

Ko dojenček preraste lupinico Avan, Isofix podstavek Avan / Kio Base uporabimo dalje kot modularni sistem z “reboard“ avtosedežem RECARO Kio vse do otrokovih pribl. 4 let starosti. Za dolgo dobo veselja in mnogo prijetnih poti.

Otroški-avtosedež-RECARO-Avan-i-Size-[40-–-83-cm]-modularni-sistem

POTOVALNI SISTEM

Pssst, naj vaš dojenček spi še nekoliko dlje: hitro in enostavno ga prestavite v lupinici RECARO Avan iz avta na otroški voziček z uporabo adapterjev – ta prilagodljivost vam omogoča brezskrbno mobilnost v vsakodnevnih situacijah.

otroski-avtosedez-lupinica-recaro-avan-isize-lifestyle-2

EKSTRA VELIKA STREHA

Ekstra velika streha z dodatnim izvklekljivim senčnikom in UV zaščito 50 nudi udobno zaščito pred soncem dojenčkovi občutljivi koži v sončnih dneh na vaših prvih skupnih poteh. Biti zunaj je tako zabavno za vse.

Otroški-avtosedež-RECARO-Avan-i-Size-[40-–-83-cm]-velika-streha

AIR VENTILATION SYSTEM

Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Avan zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanjem delu školjke in mrežasto tkanino v sedežni prevleki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka. To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja.

LAHKA

Starši z dojenčkom imamo vedno roke polne potrebščin. S težo le 4,1 kg je Avan ena izmed najlažjih lupinic in je enostavna za prenašanje. Uživajte v dneh z vašim dojenčkom in ustvarjajte najlepše spomine.

PAMETNA SPONKA VARNOSTNEGA PASU

Enostavno in varno pripenjanje zahvaljujoč pametni sponki varnostnega pasu. Ko vzamemo dojenčka iz lupinice, se sponka pasu nagne naprej in ostane v položaju. Tako dojenčka naslednjič, ko ga nameščamo v lupinico, ne položimo na sponko, temveč ga pripnemo varno, udobno in hitro.

Intuitivno rokovanje
le z enim klikom lahko lupinico namestimo in snamemo s podstavka Avan / Kio Base (dostopen posebej).

RECAROva ergonomska sedežna pena
ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja.

Blazinica za novorojenčka
še posebej mehka blazinica za novorojenčka zagotavlja, da ima vaš dojenček optimalno podporo in pravilen položaj v otroškem avtosedežu.

Patentirani HERO varnostni sistem
v eno enoto združeni ramenski pasovi, blazinici na pasovih ter vzglavje sedeža – HERO preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen, hkrati pa olajša varno in enostavno pripenjenje otroka v sedež.

3-točkovni varnostni pas
intuitivnen sredinski zategovalec varnostnih pasov s patentiranim HERO sistemom zagotavlja, da otroka v sedež pripnemo varno in enostavno.

Ergonomski ročaj za udobno prenašanje lupinice
optimalna oblika ročaja poskrbi za udobno prenašanje lupinice in se lahko nastavi na več različnih položajev.

i-Size
namestitev nasprotno smeri vožnje in najnovejši standard UN R 129 za maksimalno varnost.

Advanced Side Protection (ASP)
v primeru bočnega trka integrirani ščitniki zmanjšajo moč udarca, ki bi lahko deloval na otrokovo telo.

Po višini nastavljiva opora za glavo z integriranimi varnostnimi pasovi
nudi enostavno in individualno prilagoditev rasti dojenčka in hkrati omogoča ergonomski položaj telesa v lupinici.

Prilagodljiva namestitev
Avan lahko v avto namestimo z uporabo 3-točkovnega avtomobilskega pasu ali pa le z enim klikom na Avan / Kio Base i-Size podstavek.

Mehke blazinice
zaščitijo občutljivo kožo dojenčka pred draženjem.

TEHNIČNI PODATKI 

UN R129/03 (i-Size)
44 / 66 / 59 cm
4.1 kg
Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.
avtosedež RECARO Avan i-Size isofix baza ni vključena v ceno
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Varnost na Prvem Mestu! Nasveti za izbiro otroškega avtosedeža

Pri izbiri otroškega avtosedeža so kvaliteta, varnost in udobje ključnega pomena. Zavedamo se, da je ta odločitev za vas izjemno pomembna, zato smo pripravili nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega avtosedeža za vašega malčka.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

image

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo