Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež RECARO Monza Nova IS [9-36 kg] Carbon Black

Otroški avtosedež RECARO Monza Nova IS [9-36 kg] Carbon Black

recaro

RECARO Monza Nova IS združuje vse zahteve staršev z željami otrok. Vgrajeni zvočniki z avdio priključkom zagotavljajo najboljšo mero zabave ob poslušanju najljubših pravljic in pesmic. Varnostna mizica pa poskrbi za varnost majhnih otrok, starejše otroke pa varuje avtomobilski varnostni pas. Monza Nova IS je prepričala tudi ADAC in Stiftung Warentest, kjer je naš vsestranski zaščitnik prejel oceno 2.0.

349.00 €
Izračun obrokov leanpay

Otroški avtosedež RECARO Monza Nova IS

9 - 36 kg | 9 mesecev - 12 let | ECE skupina I/II/III 

RECARO Monza Nova IS združuje vse zahteve staršev z željami otrok. Vgrajeni zvočniki z avdio priključkom zagotavljajo najboljšo mero zabave ob poslušanju najljubših pravljic in pesmic. Varnostna mizica poskrbi za varnost majhnih otrok, starejše pa varuje avtomobilski varnostni pas. Monza Nova IS je prepričala tudi ADAC in Stiftung Warentest, kjer je naš vsestranski zaščitnik prejel oceno 2.0.

monza-nova-is-teh-podatki

OTROŠKI AVTOSEDEŽ, KI RASTE Z OTROKOM

En otroški avtosedež za celotno otroštvo? Po višini nastavljivo hrbtišče z integriranim vzglavnim delom to omogoča. Otroški avtosedež popolnoma prilagodimo otrokovi višini in tako raste z njim od približno dvanajstih mesecev, pa vse do dvanajstih let.

monza-nova-is-avtosedež,-ki-raste-z-otrokom

SOUND SYSTEM

Vgrajeni zvočniki v vzglavju sedeža in avdio priključek omogočajo malemu popotniku, da uživa v najboljši zabavi med poslušanjem svoje glasbe ali pravljice, brez da bi motil druge potnike v avtomobilu. Otrok se tako nasloni nazaj, glavica pa ostane v varnem predelu vzglavja sedeža.

otroski-avtosedez-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-sound-sistem

INTEGRIRANA BLAZINICA ZA GLAVO

Integrirana blazinica za glavo v vzglavju omogoča dobro počutje in varnost otroka v sedežu na vsaki vožnji. Mali in malo večji raziskovalci občutijo dodatno udobje še posebej med spanjem. Blazinica je popolnoma prilagodljiva in se individualno prilagodi vašemu otroku.

monza-nova-is-integrirana-blazinica-za-glavo

AIR VENTILATION SYSTEM

Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Monza Nova IS zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanji školjki in mrežasto tkanino v sedežni prevleki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka.To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja. Ne glede na to, ali boste na kratki vožnji do babice ali pa s celotno družino na poti na morje – tako bodo mali raziskovalci med vožnjo vedno dobro razpoloženi.

monza-nova-is-air-ventilation-system

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

Ne glede na to, ali skočimo le na nogometno tekmo, ali smo na poti na dolge počitnice: integrirani ščitniki nudijo maksimalno zaščito na vsaki vožnji – v primeru bočnega trka zmanjšajo moč udarca, ki bi deloval na otrokovo telo.

monza nova is advanced side protection (asp)

 • Univerzalna namestitev
  otroški avtosedež lahko namestimo tudi v avto brez ISOFIXa enostavno in hitro z uporabo avtomobilskega pasu.
 • Ojačana naslona za roki
  nudita večjo zaščito v predelu bokov in zagotavljata udoben položaj sedenja.
 • Označen potek varnostnega pasu
  pravilna namestitev avtosedeža je olajšana z rdečimi oznakami.
 • RECAROva ergonomska sedežna pena
  ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja.
 • Integrirani Seatfix konektorji
  hitra in varna namestitev  na Isofix sidrišča ter optimalna stabilnost otroškega avtosedeža v avtomobilu.

VARNOSTNA MIZICA

Za malčke v skupini I otroški avtosedež uporabljamo z varnostno mizico, ki jo učvrstimo z avtomobilskim varnostnim pasom. Varnostna mizica objame otroka, ter v primeru trka razdeli in absorbira sile po svoji celotni površini. Tako so otrokov občutljiv vrat, glava in predel prsnega koša optimalno zaščiteni. Starejše otroke (skupina II+III) pripnemo z avtomobilskim varnostnim pasom.

monza-nova-is-varnostna-mizica

Tehnični podatki

UN R44/04
56 / 45 - 54 / 67 - 86 cm
7,7 kg
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

image

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

image

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

image

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

image

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo