Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež RECARO Tian Elite [9-36 kg] Pale Rose + prevleka

Otroški avtosedež RECARO Tian Elite [9-36 kg] Pale Rose + prevleka

recaro
Poletna prevleka Air Mesh (v vrednosti 45,95 eur) vključeno v ceno!

Otroški avtosedež RECARO Tian Elite bo zvest spremljevalec vašega otroka vse od približno 9 mesecev pa vse tja do 12 leta. Da pa bo zabava zagotovljena že na poti, ima Tian Elite vgrajen Sound System z zvočniki v vzglavniku sedeža. Sistem prezračevanja z odprtinami v školjki sedeža in mrežasto tkanino prevleke pa bo poskrbel za dobro počutje tudi na najdaljši poti na morje.

375.94 €
Izračun obrokov leanpay
16.7.2024 time

Otroški avtosedež RECARO Tian Elite

9 – 36 kg 
9 mesecev – 12 let 
ECE skupina I/II/III

Tian Elite je otroški sedež, ki združuje ergonomsko obliko, inteligentne funkcije in varnostni koncept, ki ga lahko ponudi le RECARO.

V vzglavju sedeža so vgrajeni zvočniki, zaradi česar je zabaven spremljevalec na poti, otrokova glava pa ostane varno v vzglavnem delu sedeža. Pametne zračne odprtine v zunanjem delu školjke sedeža in mrežasta tkanina prevleke zagotavljajo neprekinjeno kroženje zraka in naredijo sedež še udobnejši. Tian Elite zahvaljujoč univerzalni namestitvi enostavno in varno namestite večino avtomobilov s pomočjo avtomobilskega pasu.

otroski-avtosedez-recaro-tian-elite-9-36-kg-lifestyle-2

LAHEK

S težo le okrog 8,6 kg avtosedež Tian Elite enostavno in hitro vzamemo iz avtomobila in prenesemo v drug avto – dodatna prednost za mamice in očke, pa tudi babice in dedke. Ko pri RECARU snujejo nove otroške avtosedeže, imajo v mislih vedno celotno družino.

otroski-avtosedez-recaro-tian-elite-9-36-kg-lahka-teza

AIR VENTILATION SYSTEM

Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Tian Elite zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanji školjki in mrežasto tkanino v sedežni prevleki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka.To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja. Ne glede na to, ali boste na kratki vožnji do babice ali pa s celotno družino na poti na morje – tako bodo mali raziskovalci med vožnjo vedno dobro razpoloženi.

otroski-avtosedez-recaro-tian-elite-9-36-kg-air-sistem

OTROŠKI AVTOSEDEŽ, KI RASTE Z OTROKOM 

En otroški avtosedež za celotno otroštvo? Po višini nastavljivo hrbtišče z integriranim vzglavnim delom to omogoča. Otroški avtosedež popolnoma prilagodimo otrokovi višini in tako raste z njim od približno devetih mesecev, pa vse do dvanajstih let (oz. do 150 cm otrokove višine).

otroski-avtosedez-recaro-tian-elite-9-36-kg-raste-z-otrokom

PATENTIRAN HERO VARNOSTNI SISTEM

S patentiranim HERO varnostnim sistemom otroka v avtosedež pripnete hitro in enostavno. Edinstven HERO sistem združuje ramenske pasove, blazinici na pasovih ter vzglavje sedeža v eno enoto, kar preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen, hkrati pa vam prihrani čas ter skrbi med vsakodnevno rutino ter poveča varnost na vsaki vožnji.

PODALJŠEK ZA NOGE

Nastavljiv naslon za noge:
ki ga nastavite po meri vašemu otroku in zagotavlja optimalno podporo nogam.

SMART PROTECTION WINGS

Oblazinjena krilca v višini ramen se višinsko avtomatično prilagodijo višini otroka in zagotavljajo dodatno varnost in udobje.

SOUND SYSTEM

Vgrajeni zvočniki v vzglavju sedeža in avdio priključek omogočajo malemu popotniku, da uživa v najboljši zabavi med poslušanjem svoje glasbe ali pravljice, brez da bi motil druge potnike v avtomobilu. Otrok se tako nasloni nazaj, glavica pa ostane v varnem predelu vzglavja sedeža.

otroski-avtosedez-recaro-tian-elite-9-36-kg-sound-sistem

Univerzalna namestitev v avto

hitra in enostavna namestitev v vsak avto z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu.

Integrirani Seatfix konektorji
hitra in varna namestitev ter optimalna stabilnost otroškega avtosedeža v avtomobilu z Isofix sidrišči (skupina II+III).

RECAROva ergonomska sedežna pena
ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja.

Nastavljivo hrbtišče
hrbtišče se prilagodi obliki sedeža v vašem vozilu.

Položaj za počitek 

sproščen počitek zahvaljujoč nastavljivemu sedežnemu kotu.

Mehke blazinice na varnostnih pasovih:
na ramenskim pasovih zaščitijo občutljivo kožo otroka pred draženjem (skupina I).

Vgrajen prostor za shranjevanje varnostnih pasov
enostavna pretvorba v sedež skupine II+III – sistem 5-točkovnega varnostnega pasu pospravimo v konstrukcijo sedeža.

5-točkovni varnostni pas
intuitivnen sredinski zategovalec varnostnih pasov s patentiranim HERO sistemom zagotavlja, da otroka v sedež pripnemo varno in enostavno (skupina I).

Označen potek varnostnega pasu
pravilna namestitev avtosedeža je olajšana z rdečimi oznakami.

Nastavljiv naslon za noge
ki ga nastavite po meri vašemu otroku in zagotavlja optimalno podporo nogam.

Advanced Side Protection (ASP)
V primeru bočnega trka integrirani ASP sistem s stranski ščitniki zmanjša moč udarca, ki bi lahko deloval na otrokovo telo.

Smart Protection Wings
oblazinjena krilca v višini ramen se višinsko avtomatično prilagodijo višini otroka in zagotavljajo dodatno varnost in udobje.

Snemljive in pralne prevleke
še ena lastnost, zaradi katere smo starši mirnejši: vse prevleke je mogoče sneti in jih oprati v pralnem stroju.

PREDNOSTI modela TIAN ELITE vs TIAN

Modela otroških avtosedežev RECARO Tian Elite in Tian sta v osnovi podobna, je pa nekaj razlik med njima v udobju. Tian je osnovnejši model, običajno se zanj starši odločajo, ko potrebujejo sedež za sekundarni avto. Tian Elite je največkrat izbira, ko potrebujemo udobnejši sedež tudi za daljše vožnje.

Model Tian Elite ima, za razliko od Tian:

 • dodatna zaščitna krilca v predelu prsnega koša
 • Advanced Side Protection (ASP) v obliki stranskih ščitnikov
 • v vzglavje sedeža vgrajene zvočnike (med poslušanjem otrok glavo drži v varnem predelu vzglavnika sedeža in se ne nagiba naprej!)
 • perforirano školjko sedeža, ki omogoča boljšo cirkulacijo zraka
 • po globini nastavljiv sedežni del, ki ga podaljšamo, ko otrok raste.
avtosedez-recaro-tian-vs-recaro-tian-elite

TEHNIČNI PODATKI 

UN R44/04
44 / 47 – 53 / 56.5 – 80.5
8.6 kg
Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.

NAMESTITEV SEDEŽA IN PRIPENJANJE OTROKA

zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

image

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

image

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

image

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

image

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo