Domov Otroški avtosedeži Otroški avtosedež RECARO Young Sport HERO [9-36 kg] Frozen Blue + Poletna prevleka

Otroški avtosedež RECARO Young Sport HERO [9-36 kg] Frozen Blue + Poletna prevleka

recaro
Poletna prevleka Air Mesh (v vrednosti 45,95 eur) vključeno v ceno!

Ko se peljete z avtomobilom in otrokom v otroškem avtosedežu RECARO Young Sport Hero, ki je tako udoben, da se, ko pogledate v vzratno ogledalo, lahko le nasmehnete, veste, da ste izbrali pravi model otroškega avtosedeža. Young Sport HERO je tak heroj, da ste lahko pomirjeni tudi, ko vašega malčka v njem prevažata babica in dedek, saj je njegova namestitev v avto povsem enostavna in varna z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu.

305.94 €
Izračun obrokov leanpay
19.6.2024 time

Otroški avtosedež RECARO Young Sport HERO

9 – 36 kg
od 9 mesecev do 12 let
ECE skupina I+II+III

Maksimalno varnost je potrebno zagotoviti ob vsaki vožnji: Young Sport HERO je otroški sedež, ki ga je RECARO osnoval z mislimi za enostavno in varno namestitev v veliki večini avtomobilov z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu.

Ne glede na to, s kom potujete ali v katerem avtomobilu – najpomembneje je, da so vaši otroci varni … ne glede na cilj. In ker takšen otroški sedež ne bi smel biti težak, ga je RECARO zasnoval tako, da tehta le okoli 8 kg. Tako je enostaven za namestitev in lahek za prenašanje.

otroski-avtosedez-recaro-young-sport-hero-9-36-kg-lifestyle

POLOŽAJ ZA POČITEK

Položaj za sedenje lahko prilagodimo v položaj za počitek za malčka v sedežu kot skupina I. Tako vaš malček lahko uživa v najvišji stopnji udobja, ne glede na to, ali je buden ali spi.

otroski-avtosedez-recaro-young-sport-hero-9-36-kg-polozaj-za-pocitek

OTROŠKI AVTOSEDEŽ, KI RASTE Z OTROKOM 

En otroški avtosedež za celotno otroštvo? Po višini nastavljivo hrbtišče z integriranim vzglavnim delom to omogoča. Otroški avtosedež RECARO Young Sport Hero popolnoma prilagodimo otrokovi višini in tako raste z njim od približno 9 mesecev, pa vse do 12 let.

otroski-avtosedez-recaro-young-sport-hero-9-36-kg-raste-z-otrokom

ADVANCED SIDE  PROTECTION (ASP)

Ne glede na to, ali skočimo le na nogometno tekmo, ali smo na poti na dolge počitnice: integrirani ščitniki nudijo maksimalno zaščito na vsaki vožnji – v primeru bočnega trka zmanjšajo moč udarca, ki bi deloval na otrokovo telo. Tako lahko starši in otroci potujete pomirjeno.

PATENTIRAN HERO VARNOSTNI SISTEM

S patentiranim HERO varnostnim sistemom otroka v avtosedež pripnete hitro in enostavno. Edinstven HERO sistem združuje ramenske pasove, blazinici na pasovih ter vzglavje sedeža v eno enoto, kar preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen, hkrati pa vam prihrani čas ter skrbi med vsakodnevno rutino ter poveča varnost na vsaki vožnji.

OZNAČEN POTEK VARNOSTNEGA PASU

Pravilna namestitev avtosedeža je olajšana z rdečimi sponkami in oznakami.

UNIVERZALNA NAMESTITEV V AVTO

Za zagotovitev, da se bo vaš malček varno vozil v avtu tudi, če ga bosta peljala babica in dedek, avtosedež Young Sport HERO hitro in enostavno namestimo v vsak avto z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu. Vsaka družina si želi takega heroja.

otroski-avtosedez-recaro-young-sport-hero-9-36-kg-univerzalna-namestitev

5-točkovni varnostni pas
intuitiven sredinski zategovalec varnostnih pasov s patentiranim HERO sistemom zagotavlja, da otroka v sedež pripnemo varno in enostavno (skupina I).

Notranja blazinica
za optimalno ergonomsko prileganje dojenčku in malčku (skupina I).

RECAROva ergonomska sedežna pena
ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja.

Mehke blazinice
na ramenskih pasovih zaščitijo občutljivo kožo otroka pred draženjem (skupina I).

 

Prezračevalni sistem
pasiven prezračevalni sistem poskrbi, da je tudi dolgotrajnejše sedenje v sedežu udobno in lahkotno.

Ojačana naslona za roki
udobje sedenje za večje otroke zagotavljata tudi naslona za roki.

Označen potek varnostnega pasu
pravilna namestitev avtosedeža je olajšana z rdečimi sponkami in oznakami.

Snemljive in pralne prevleke
še ena lastnost, zaradi katere smo starši mirnejši: vse prevleke je mogoče sneti in jih oprati v pralnem stroju.

TEHNIČNI PODATKI

UN R44/04
58 / 50 / 63 – 71 cm
8 kg
Barve na slikah se lahko razlikujejo od originala.
Prosimo upoštevajte, da je navedeni starostni razpon le smernica, ki temelji na povprečnih vrednostih, in ne omejuje ali jamči dobe uporabe.
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

image

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

image

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

image

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

image

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo