Akcija velja do 25.9.2023
Domov Sobice Previjalne komode Previjalna komoda Pinolino STEEL ekstra široka

Previjalna komoda Pinolino STEEL ekstra široka

pinolino

Ekstra široka komoda za previjanje Pinolino STEEL impresionira male i velike čistim i ravnim linijama. U kombinaciji sa atraktivnim drvenim akcentima prava je skandinavska oaza dobrog osjećaja.

701.10 €
779.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 701.10 €

Izračun obrokov
24.10.2023

Previjalna komoda Pinolino STEEL ekstra široka

 • dimenzije: D 140 cm, G 77 oz. 52 cm, V 97 cm
 • višina za previjanje: 89 cm
 • snemljivi previjalni del se lahko namesti levo, desno ali na sredino
 • 3 predali, 1 drsna vratca
 • Self Soft Close in Safe-Slide
 • 1 višinsko nastavljiva polica
 • Moderna kovinska konstrukcija prašno barvana v antracitnem izgledu
Komoda za previjanje Pinolino STEEL ekstra široka 2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov.

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj