Akcija velja do 11.12.2023
Domov Koda za dodatnih 10% popusta: XMAS10 Lesena hiška za punčke Pinolino Ida + pohištvo

Lesena hiška za punčke Pinolino Ida + pohištvo

pinolino

Hiška za punčke z dvema nadstropjema, štirimi sobami, nastavljivimi stopnicami, velikimi okni in balkonom ter odprtinami za enostaven dostop nudi veliko priložnosti in možnosti, da vsakdan punčkaste družinice postavimo vedno znova na novo.

170.80 €
244 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 170.80 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Lesena hiška za punčke Pinolino Ida + pohištvo

Hiška za punčke z dvema nadstropjema, štirimi sobami, balkonom in zunanjim stopniščem ponuja obilico priložnosti preoblikovanje vsakdana  družine lutk. Naj domišljija nima omejitev: prostorne sobe puščajo veliko prostora za individualno opremljanje in oblikovanje.
Z leseno hiško za punčke se je mogoče igrati s skoraj vseh strani, zahvaljujoč velikim odprtinam in oknom. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi je Ida čudovita igrača za mnogo let.

  • Deloma masivna: bor in belo lakiran MDF
  • Š 64 cm, G 42 cm, V 71 cm, teža 8,5 kg
  • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje
  • V ceni vključen 20-delni set pohištva za hiško.
Lesena hiška za punčke Pinolino Ida 7

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj