Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

description

Za vas pripravili nekaj dragocenih nasvetov, kako varno pripeljati dojenčka domov, pa tudi, kako izbrati pravi otroški avtosedež, ki mu bo zagotovil optimalno varnost.

1. Izbira pravega avtosedeža:

Pri izbiri otroškega avtosedeža bodite pozorni na varnostne standarde in certifikate. Naš otroški avtosedež RECARO Salia Elite i-Size je zasnovan tako, da zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti in udobja za vašega dojenčka. Salia Elite je pravzaprav avtosedež 2v1, ki združuje izjemno lahko, le 2,9 kg težko lupinico, s 360-stopinjsko vrtljivim avtosedežem za malčke. Ta kombinacija prinaša prednost prenosljivosti lupinice ter varnost in udobje avtosedeža, ki omogoča enostaven vstop in izstop iz avtomobila ter udobno vožnjo.

2. Pravilna namestitev avtosedeža in predpriprave:

Pred prihodom otroka v avto namestite avtosedež in ga testirajte. Poskusite pripeti igračko za dojenčka, da se prepričate, da je vse pravilno nameščeno in pripravljeno za varno vožnjo. Toplo priporočamo, da se s pravilno namestitvijo in uporabo avtosedeža seznanite že pred prihodom otroka na svet, da boste na tem področju že resnično pripravljeni in seznanjeni s pravilnim rokovanjem vašega  izbranega sedeža.

3. Pravilna namestitev dojenčka v sedež:

Ko boste namestili avtosedež, ne pozabite tudi na pravilno namestitev dojenčka v sedež! Vaš mali zaklad naj bo varno in udobno pripet v sedežu, s tesno zatisnjenimi varnostnimi pasovi in blazinicami za novorojenčka, ki ga bodo podprle in zagotovile udobno vožnjo domov.

4. Pozorno s temperaturo:

Ne pozabite paziti tudi na temperaturo v avtomobilu! Prekomerna toplota lahko negativno vpliva na dojenčka, zato poskrbite, da bo temperatura v avtomobilu primerna in da bo dojenček zaščiten pred vročino. Dojenčka ne oblačite v preveč slojev oblačil, saj lahko preveč oblačil povzroči pregrevanje njegovega telesa, hkrati pa več slojev oblačil povzroči, da varnostnih pasov ne moremo dovolj tesno zatisniti.

5. Uživajte v trenutku:

Kljub vsem skrbem se prepustite trenutku in uživajte v prvem družinskem izletu. S pravilno nameščenim in varnim avtosedežem ter ljubeznijo staršev bo vaš dojenček varen in zaščiten na vsaki vožnji.

Pri Hepikids smo specializirani za zagotavljanje kvalitetnih in varnih izdelkov za vaše najmlajše. Naš otroški avtosedež RECARO Salia Elite i-Size je le eden od mnogih izdelkov, ki vam lahko pomagajo pri skrbi za varnost vašega dojenčka. Za več informacij obiščite našo spletno trgovino ali nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravi avtosedež za vašega otroka.

Srečno in varno pot domov!

Si želite še več uporabnih nasvetov?

Naročite se na naše e-novičke, kjer za vas pripravljamo zanimive vsebine in koristne nasvete, ki bodo olajšali vaš vsakdan.

Za Hepi malčke in starše!

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo