Domov Igrače Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Ni določen

Viu viu gasilsi hitijo na pomoč! Hitro po lestvi navzdol, hop v gasilki avto in na pomoč v gorečo hišo. Hitro, hitro razvijmo gasilsko cev in pogasimo požar! Pinolino Ben gasilska postaja z gasilskimi vozili, lestvijo in pripomočki bo kot nalašč za vse prave male gasilce in gasilke!  

89.25 €
119.00 €

Akcijska cena velja do: 26.02.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 89.25 €

Izračun obrokov
26.2.2024

Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Pinolino Ben gasilska postaja z gasilskimi vozili, lestvijo in pripomočki bo kot nalašč za vse prave male gasilce in gasilke!

Viu viu gasilsi hitijo na pomoč! Hitro po lestvi navzdol, hop v gasilki avto in na pomoč v gorečo hišo. Hitro, hitro razvijmo gasilko cev in pogasimo požar!

Otrok z igro krepi domišljijo in spoznava naravo dela pravih gasilcev.

  • Deloma masivna: lipa in MDF, lakirana pisano in brezbarvno
  • Z garažo, lestvijo in izvlečno cevjo
  • Priporočljiva za otroke od 3. leta starosti dalje
  • FSC® certifikat  (FSC-C120795)
  • Š 55 cm, G 25 cm, V 32 cm
  • 12-delna: 1 gasilska postaja, 1 hiša, 3 gasilska vozila, 7-delni pripomočki.
Lesena-gasilska-postaja-Pinolino-Ben-z-dodatki-6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj