Domov Igrače Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Ni določen

Viu viu gasilsi hitijo na pomoč! Hitro po lestvi navzdol, hop v gasilki avto in na pomoč v gorečo hišo. Hitro, hitro razvijmo gasilsko cev in pogasimo požar! Pinolino Ben gasilska postaja z gasilskimi vozili, lestvijo in pripomočki bo kot nalašč za vse prave male gasilce in gasilke!  

95.20 €
119.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 95.20 €

Izračun obrokov
27.3.2023

Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Pinolino Ben gasilska postaja z gasilskimi vozili, lestvijo in pripomočki bo kot nalašč za vse prave male gasilce in gasilke!

Viu viu gasilsi hitijo na pomoč! Hitro po lestvi navzdol, hop v gasilki avto in na pomoč v gorečo hišo. Hitro, hitro razvijmo gasilko cev in pogasimo požar!

Otrok z igro krepi domišljijo in spoznava naravo dela pravih gasilcev.

  • Deloma masivna: lipa in MDF, lakirana pisano in brezbarvno
  • Z garažo, lestvijo in izvlečno cevjo
  • Priporočljiva za otroke od 3. leta starosti dalje
  • FSC® certifikat  (FSC-C120795)
  • Š 55 cm, G 25 cm, V 32 cm
  • 12-delna: 1 gasilska postaja, 1 hiša, 3 gasilska vozila, 7-delni pripomočki.
Lesena-gasilska-postaja-Pinolino-Ben-z-dodatki-6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica