Domov Igrače Lesena hiška za punčke Pinolino Ida

Lesena hiška za punčke Pinolino Ida

pinolino

Hiška za punčke z dvema nadstropjema, štirimi sobami, nastavljivimi stopnicami, velikimi okni in balkonom ter odprtinami za enostaven dostop nudi veliko priložnosti in možnosti, da vsakdan punčkaste družinice postavimo vedno znova na novo.

149 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Lesena hiška za punčke Pinolino Ida

Hiška za punčke z dvema nadstropjema, štirimi sobami, balkonom in zunanjim stopniščem ponuja obilico priložnosti preoblikovanje vsakdana  družine lutk. Naj domišljija nima omejitev: prostorne sobe puščajo veliko prostora za individualno opremljanje in oblikovanje.
Z leseno hiško za punčke se je mogoče igrati s skoraj vseh strani, zahvaljujoč velikim odprtinam in oknom. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi je Ida čudovita igrača za mnogo let.

  • Deloma masivna: bor in belo lakiran MDF
  • Š 64 cm, G 42 cm, V 71 cm, teža 8,5 kg
  • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje
  • Dodatno je na voljo tudi 20-delni set pohištva za hiško.
Lesena hiška za punčke Pinolino Ida 7

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo