Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Za 2. rojstni dan Pohištvo za leseno hiško Pinolino Ida

Pohištvo za leseno hiško Pinolino Ida

pinolino

Dodatno pohištvo za hiško za punčke z ljubkimi detajli spodbuja domišljijo in kreativnost. 20-delni set pohištva.

76.00 €
95 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 76.00 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Pohištvo za leseno hiško Pinolino Ida

Z igro z leseno hiško za punčke Pinolino ‘Ida’ domišljija ne pozna meja! Dodatno pohištvo za hiško za punčke z ljubkimi detajli spodbuja domišljijo in kreativnost.

  • Masivna: bor, neobdelan in belo lakiran MDF
  • 20-delni set vključuje: pohištvo za kuhinjo, jedilnico, spalnico, kopalnico, dnevno sobo
  • Merilo: cca. 1:12
  • Teža: 5 kg
  • Priporočljiva za otroke od 3 let starosti dalje.
Pohištvo-za-leseno-hiško-Pinolino-Ida-4

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj