Akcija velja do 25.9.2023
Domov Igrače Lesen aktivnostni voziček za učenje hoje Pinolino Titus moder

Lesen aktivnostni voziček za učenje hoje Pinolino Titus moder

pinolino

Lesen voziček za učenje hoje je pravi spremljevalec, ko otrok prične delati prve korake. Mnoge možnosti igre, odlagalno mesto na zadnji strani ter trije liki za vstavljanje poskrbijo, da je igra vedno zanimiva in poučna, tudi ko je potreben počitek med tekanjem z vozičkom sem ter tja.

63.92 €
79.90 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 63.92 €

Izračun obrokov
26.9.2023

Robusten in stabilen voziček nudi otroku varno stojo, s prijemanjem za ročaj ni nevarnosti, da bi se voziček prevrnil.

Dobro premišljen sistem zavore poskrbi, da bodo prvi koraki trdni, varni in gotovi- zavoro nastavimo povsem enostavno in brezstopenjsko.

Ker najljubša ninica ali igrača ne sme manjkati pri tako pomembni dejavnosti, je zanjo in njene prijateljčke dovolj prostora na odlagalni površini vozička.

 

Lesen aktivnostni voziček za učenje hoje Pinolino Titus moder 3

IZJEMNA STABILNOST

Lesen otroški voziček za potiskanje stoji na 4 kolesih, ki preprečujejo, da bi se voziček prevrnil in omogočajo stabilno in lahkotno vožnjo.

PRILAGODLJIVA ZAVORA

Na notranji strani koles se lahko namesti odstranljive zavore, ki kolesa pri prvih korakih (pri 12 mesecih) zablokira in s tem omeji hitrost vozička za počasno, stabilno in pravilno hojo. Kasneje, ko malček ne potrebuje več opore, zavoro postopoma enostavno sprostimo.

KOLESA, OBLOŽENA Z GUMO

Kolesa so tiha in obložena z gumo, ki v notranjih prostorih preprečujejo sledi po tleh.

ZNAČILNOSTI

  • Deloma masiven: lipa in MDF, lakirana natur in pisano
  • D 35 cm, Š 35 cm, V 54 cm
  • Višina ročaja: 53 cm
  • Gumirana kolesa, kovinska prema
  • Z zavornim sistemom, ki ga nastavljamo brezstopenjsko
  • Priporočljiv za otroke med 1 in 6 leti starosti.
Lesen-aktivnostni-vozicek-za-ucenje-hoje-Pinolino-Titus-moder-13

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj