Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

description

Zato je pomembno, da izberete kvalitetno previjalno torbo,

ki bo dovolj velika, pregledna in nenazadnje tudi po vašem okusu!

Prednost “previjalk“ je, da imajo veliko ločenih notranjih in zunanjih predelkov, v katerih imajo lahko vsi pripomočki vsak svoje mesto.

Tako vedno točno veste, kje je kaj v previjalni torbi in vam ni treba dolgo iskati.

Ne pozabite tudi, da morate previjalno torbo pripraviti glede na starosti vašega otroka.

Preberite si, kaj je po našem mnenju “must have“ v previjalni torbi ali nahrbtniku:

Vse, kar mama potrebuje

Seveda je prva stvar, ki jo potrebujete, previjalna torba ali previjalni nahrbtnik. Obstaja veliko različnih vrst in modelov; klasična previjalna torba, ki se nosi kot torbica; športna torba z veliko naramnico; ali pa morda raje praktičen previjalni nahrbtnik?

Predlagamo, da model izberete glede na vaš življenski stil, okus in nenazadnje glede na praktičnost, ki vam jo ogledani model torbe ali nahrbtnika nudi.

Ko pripravljate svojo previjalno torbo, je vredno misliti tudi nase: zamenjava majice, če gre kaj narobe med dojenjem ali hranjenjem, pa dodaten paket blazinic za dojenje vedno pride prav.

Previjalne torbe

Lakota je huda reč

Ko gre za hranjenje, je pametno razmisliti o nekaj stvareh: steklenička mora biti vedno tam, kjer je hitro pri roki, pomislite pa tudi na muslin ali tetra pleničke ter rezervno dudico s priponko zanjo.

Prav tako ne smejo manjkati prednapolnjena posodica za mleko v prahu in termo posodice za vodo, vaš čaj za dojenje ali vodo in lahki prigrizki za vas.

Torba BabaBing Sorm

Menjava pleničk

Pleničko je treba zamenjati tudi, ko ste na poti – zato osnovni pripomočki za mobilno previjalnico vedno sodijo v previjalno torbo. Veliko previjalnih torb je že opremljenih previjalno podlogo, če pa je vaša torba nima, pa ne pozabite vsaj na tiste za enkratno uporabo.

Seveda potrebujete tudi dovolj pleničk (tudi če uporabljate pralne pleničke, svetujemo, da kljub temu spakirati vsaj eno pleničko za enkratno uporabo- nikoli namreč ne vemo, kaj nas lahko preseneti!), vlažne robčke, negovalno kremo za predel ritke, kremo proti soncu in vetru&mrazu, in v idealnem primeru kakšno majhno igračko, ki bo malčka zamotila, ko bo “kriza“.

Torba BabaBing Erin

Rezervna oblačila

Tudi na poti gre lahko kaj narobe (največkrat še posebej takrat :)), zato vam toplo priporočamo, da dodate v previjalno torbo vedno tudi rezervna oblačila.

Ne pozabite tudi na kvalitetne, nepremočljive slinčke– še posebej v fazi izraščanja zobkov in slinenja.

Imejte v mislih tudi, da se malčki ohladijo hitreje kot mi odrasli, zato obvezno spakirajte tudi jakno ali pulover ter kapo. Če je vreme nestabilno, se splača spakirati v košaro vozička tudi odejico – tako bo vaš malček vedno toplo zavit.

Torba BabaBing Santo

Torej, kot lahko preberete zgoraj, je priporočljivo, da je previjalna torba prostorna in pregledna – zato imamo v naši ponudbi preverjene modele znamk RECARO in BabaBing, ki slovijo po svoji praktičnosti, lepem dizajnu in zmerni ceni.

Vsi modeli previjalnih torb

Si želite še več uporabnih nasvetov?

Naročite se na naše e-novičke, kjer za vas pripravljamo zanimive vsebine in koristne nasvete, ki bodo olajšali vaš vsakdan.

Za Hepi malčke in starše!

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo