Domov Igrače Lesena aktivnostna in motorična kocka Pinolino Sanna

Lesena aktivnostna in motorična kocka Pinolino Sanna

pinolino

Pinolino aktivnostna in motorična kocka Sanna s pisanimi kroglicami, liki, spiralo in ostalimi prijaznimi zaposlitvami, ki bodo spodbujale otrokov motorični razvoj in percepcijo, nudi mnoge možnosti igre.  

79.90 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Lesena aktivnostna in motorična kocka Pinolino Sanna

Pinolino aktivnostna in motorična kocka Sanna s pisanimi kroglicami, liki, spiralo in ostalimi prijaznimi zaposlitvami, ki bodo spodbujale otrokov motorični razvoj in percepcijo.

Spirala krepi otrokovo motoriko, ko premika like po žici. Steza z žogicami poskrbi za dodatno zabavo, kroglice pa so ravno prave velikosti za otrokovo ročico. Različni liki za vtikanje ne spodbujajo le aktivnosti, ampak z njimi otrok krepi tudi koordinacijo roke-oči.

 • Deloma masivna: lipa in MDF, lakirana pisano in brezbarvno
 • Š 25 cm, G 25 cm, V 45 cm
 • 10-delna: 1 aktivnostna in motorična kocka, 3 kroglice (Ø 46 mm), 6 likov za vtikanje
 • Priporočljiva za malčke od leta in pol starosti dalje
 • FSC® certifikat  (FSC-C120795).
Lesena aktivnostna in motorična kocka Pinolino Sanna 9

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo