Domov Igrače Lesen aktivnostni center za dojenčke Pinolino Jane

Lesen aktivnostni center za dojenčke Pinolino Jane

pinolino

Prijaznih barv in iz pedagoškega vidika zelo ustrezen igralni center je ena prvih in zavestno doživetih otrokovih igrač.

55.92 €
69.9 €

Akcijska cena velja do: 26.02.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 55.92 €

Izračun obrokov
28.2.2024

Lesen aktivnostni center za dojenčke Pinolino Jane

Prijaznih barv in iz pedagoškega vidika zelo ustrezen igralni center je ena prvih in zavestno doživetih otrokovih igrač.

Z različnimi kroglicami, obročki, polkroglicami in gobico mušnico, ki visijo s strani in od zgoraj in dojenčka spodbujajo k igri in prijemanju ter tako spodbuja motoriko in zaznavanje.

  • Masiven les javorja, brezbarvno in pisano lakiran
  • Š 56 cm, G 60 cm, V 45 cm
  • Priporočljiv za dojenčke med 3 in 6 meseci starosti.
Lesen aktivnostni center za dojenčke Pinolino Jane 6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj