Domov Igrače Lesen delovni pult na kolesih Pinolino Kalle

Lesen delovni pult na kolesih Pinolino Kalle

pinolino

Mali rokodelci bodo na delovnem pultu na kolesih Pinolino Kalle z orodjem delali kot ''ta veliki''- brnelo, žagalo, udarjalo in ''šraufalo'' se bo kot v pravi delavnici!

104.90 €
Izračun obrokov
22.4.2024

Lesen delovni pult na kolesih Pinolino Kalle

Lesen delovni pult nudi otroku pravo osnovo za prve rokodelske poskuse, hkrati pa skozi igro omogoča razvoj motoričnih spretnosti in spodbuja domišljijo.

Ker je delovni pult na kolesih, ga otrok brez težav zapelje iz svoje sobe v dnevno sobo, da mu pri delu pomaga še očka. Z vsemi priloženimi pripomočki in orodjem ne bo nikoli dolgčas.

 • Deloma masiven: les lipe in MDF, brezbarvno in pisano lakiran
 • Š 44 cm, G 37 cm, V 31 cm
 • Delovni pult: Š 37 cm, G 31 cm
 • Višina delovnega pulta: 39 cm
 • Višina potisnega ročaja: 56 cm
 • Gumirana kolesa, jeklena prema
 • 25- delni set vključuje: 1 delovni voziček s pultom, kladivo, žago, kotnik, izvijač, vijačni ključ, 6 vijakov, 6 matic, 7 podložnih ploščic
 • Priporočljiv za otroke od 3 let starosti.
Lesen delovni pult na kolesih Pinolino Kalle 7

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo