Domov Igrače Lesena lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin

Lesena lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin

pinolino

Lepotilna mizica Pinolino Jasmin bo navdušila vsako malo ljubiteljico lepotičenja. Na njej bo urejanje, ličenje in lakiranje nohtkov prav tako enostavno, kot to počne mamica!

149.00 €
Izračun obrokov
23.3.2023

Lesena lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin

Na lepotilni mizici je dovolj prostora za vse najljubše “špangice“, krtače, make up čopiče in ostale lepotilne pripomočke vsake prave male gospodične, ki je rada lepa in urejena.

Naj najljubši kosi dodatkov najdejo svoje mesto lepo pospravljeni v priročnem predalu. S čarobno barvno kombinacijo roza in bele bo mizica uresničenje sanj vsake male gospodične.

  • Masivna: MDF, lakiran roza in belo
  • 2-delni set s stolčkom in mizico – stolček se super prilega višini mizice
  • Stolček: Š 37 cm, D 28 cm, V 33 cm
  • Mizica: Š 70 cm, D 40 cm, V 97 cm
  • Višina mizne plošče: 57 cm
  • 1 predal, 1 polička
  • Z ogledalom
  • Priporočljiva za otroke od 3 let dalje.

 

Lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin 3

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica