Domov Igrače Lesena lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin

Lesena lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin

pinolino

Lepotilna mizica Pinolino Jasmin bo navdušila vsako malo ljubiteljico lepotičenja. Na njej bo urejanje, ličenje in lakiranje nohtkov prav tako enostavno, kot to počne mamica!

134.10 €
149.00 €

Akcijska cena velja do: 26.02.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 134.10 €

Izračun obrokov
26.2.2024

Lesena lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin

Na lepotilni mizici je dovolj prostora za vse najljubše “špangice“, krtače, make up čopiče in ostale lepotilne pripomočke vsake prave male gospodične, ki je rada lepa in urejena.

Naj najljubši kosi dodatkov najdejo svoje mesto lepo pospravljeni v priročnem predalu. S čarobno barvno kombinacijo roza in bele bo mizica uresničenje sanj vsake male gospodične.

 • Masivna: MDF, lakiran roza in belo
 • 2-delni set s stolčkom in mizico – stolček se super prilega višini mizice
 • Stolček: Š 37 cm, D 28 cm, V 33 cm
 • Mizica: Š 70 cm, D 40 cm, V 97 cm
 • Višina mizne plošče: 57 cm
 • 1 predal, 1 polička
 • Z ogledalom
 • Priporočljiva za otroke od 3 let dalje.

 

Lepotilna mizica s stolčkom Pinolino Jasmin 3

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Na mirno pot z dojenčkom

Vožnja v avtomobilu z dojenčkom je lahko povsem drugačna od voženj, ki ste jih bili vajeni preden ste postali starši. Preberite si nekaj naših nasvetov za mirnejšo, zadovoljno in varno pot, tako za vas kot za dojenčka! >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj