Akcija velja do 25.9.2023
Domov Igrače Lesena kuhinja na kolesih Pinolino Kalle

Lesena kuhinja na kolesih Pinolino Kalle

pinolino

Z leseno kuhinjo na kolesih Pinolino Kalle je veselje do kuhanja zagotovljeno! Moderna oprema in večdelni pripomočki poskrbijo, da mali chef uživa med kuhanjem, mešanjem, pomivanjem in vsemi opravili med motanjem po kuhinji!

83.92 €
104.90 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 83.92 €

Izračun obrokov
26.9.2023

Lesena kuhinja na kolesih Pinolino Kalle

Ker je kuhinja na kolesih, jo mali kuhar brez težav zapelje iz svoje sobe v dnevno sobo ali kuhinjo, da mu pri kuhanju pomaga tudi mamica ali očka.

Kuhinja je opremljena z mnogimi pripomočki in opremo kot so pečica, pomivalno korito iz jekla, tabla za risanje in gumbi, ki “klikajo“

 • Deloma masiven les lipe in MDF, brezbarvno in pisano lakiran
 • Š 45 cm, G 48 cm, V 57 cm, teža 6,9 kg
 • Delovni pult: Š 37 cm, G 31 cm
 • Višina delovnega pulta: 39 cm
 • Višina potisnega ročaja: 55 cm
 • Gumirana kolesa, jeklena prema
 • 6- delni set vključuje: 1 kuharski voziček, 2 lonca, 3-delni set pribora
 • Priporočljiva za otroke od 2 let starosti.
Lesena kuhinja na kolesih Pinolino Kalle 7

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Ideje za zabavo na daljših vožnjah

Kako popestriti daljšo družinsko vožnjo, da v avtu ne bo joka in živčnosti? Preberite si naše ideje in nasvete >>

Kako izbrati otroški avtosedež?

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj