Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke RECARO Vario zimska vreča za otroški voziček

RECARO Vario zimska vreča za otroški voziček

recaro

Vario zimska vreča je idealen dodatek za RECARO otroške vozičke, ko pridejo sivi in hladni dnevi. Na veter in vodo odporen zunanji material ščiti vašega malčka, notranji mehek del s termo regulacijskim polnilom pa poskrbi, da mu je prijetno toplo.

79.95 €
Izračun obrokov
27.2.2024

RECARO Vario zimska vreča za otroški voziček

Vario zimska vreča je idealen dodatek za RECARO otroške vozičke, ko pridejo sivi in hladni dnevi. Na veter in vodo odporen zunanji material ščiti vašega malčka, notranji mehek del s termo regulacijskim polnilom pa poskrbi, da mu je prijetno toplo. Na zadnji strani vreče se nahajajo odprtine za varnosti pas, kar olajša pripenjanje otroka v voziček. Zahvaljujoč nastavljivi dolžini pa lahko Vario zimsko vrečo uporabljamo dlje časa – uporabimo jo lahko tudi v košari za dojenčka ali avtosedežu – lupinici.

Podrobnosti o izdelku

  • Dvakratna nastavitev dolžine
  • Na veter in dež odporen zunanji sloj tkanine
  • Material, ki diha
  • Pralna pri 30 stopinjah C.
RECARO Vario zimska vreča za otroški voziček 1

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj