Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Zimska vreča za lupinico RECARO Siva

Zimska vreča za lupinico RECARO Siva

recaro

Zimska vreča za lupinice RECARO je najprimernejša oblika zaščite pred mrazom, da vaš dojenček ostane na toplem, tudi ko je v avtosedežu.

94.90 €
Izračun obrokov leanpay
19.6.2024 time

Zimska vreča za lupinico RECARO

Zimska vreča za lupinice RECARO je najprimernejša oblika zaščite pred mrazom, da vaš dojenček ostane na toplem, tudi ko je v avtosedežu.

Vetrotesna in vodoodporna tkanina ščiti dojenčka pred vremenskimi vplivi, medtem ko ga mehka podloga ohranja prijetno toplega.

Reže za pasove omogočajo enostavno namestitev vreče na otroški avtosedež bodisi s 5-točkovnim ali 3-točkovnim varnostnim pasom, dojenček pa je optimalno pravilno pripet, saj ima varnostne pasove tesno ob telesu.

RECARO zimska vreča za lupinico 1

Koristne blog objave

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo!

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo na prostem!

image

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo