Akcija velja do 11.12.2023
Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Zimska vreča za lupinico RECARO Siva

Zimska vreča za lupinico RECARO Siva

recaro

Zimska vreča za lupinice RECARO je najprimernejša oblika zaščite pred mrazom, da vaš dojenček ostane na toplem, tudi ko je v avtosedežu.

94.90 €
Izračun obrokov
12.12.2023

Zimska vreča za lupinico RECARO

Zimska vreča za lupinice RECARO je najprimernejša oblika zaščite pred mrazom, da vaš dojenček ostane na toplem, tudi ko je v avtosedežu.

Vetrotesna in vodoodporna tkanina ščiti dojenčka pred vremenskimi vplivi, medtem ko ga mehka podloga ohranja prijetno toplega.

Reže za pasove omogočajo enostavno namestitev vreče na otroški avtosedež bodisi s 5-točkovnim ali 3-točkovnim varnostnim pasom, dojenček pa je optimalno pravilno pripet, saj ima varnostne pasove tesno ob telesu.

RECARO zimska vreča za lupinico 1

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj