Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroške re-board avtosedeže

Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroške re-board avtosedeže

axkid

Naj vaš otrok ostane zadovoljen in naj mu bo udobno v njegovem re-board avtosedežu Axkid tudi v vročih poletnih dneh! Axkid Cooling Pads pomaga otroku ohranjati optimalno telesno temperaturo v avtosedežu v vročih dneh.

49.90 €
Izračun obrokov leanpay
16.7.2024 time

Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroške re-board avtosedeže

Naj vaš otrok ostane zadovoljen in naj mu bo udobno v njegovem re-board avtosedežu Axkid tudi v vročih poletnih dneh!

Axkid Cooling Pads pomaga otroku ohranjati optimalno telesno temperaturo v avtosedežu v vročih dneh.

Zmanjšajte tveganje pregrevanja in se izognite premočenemu hrbtom in lepljivim lasem!

Edinstvena 3D struktura satja v notranjosti ustvarja zračno blazino med otrokom in sedežem in tako odvaja odvečno toploto in omogoča kroženje svežega zraka. 3D zračne plasti ni mogoče stisniti, zato zagotavlja stalno kroženje zraka in udobje za otroka.

Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroške re-board avtosedeže 2

Hipertermija in pregrevanje v avtomobilih sta pogostejša, kot bi si mislili, in vsako leto se zgodijo incidenti, ko se otroci v vročih poletnih dneh pregrejejo v avtomobilih. Hladilne blazinice Axkid so lahko v pomoč pri preprečevanju pregrevanja, zahvaljujoč posebni 3D tehnologiji pa bo pretok zraka enakomerno krožil. To pomeni, da so odslej lahko vožnje v toplem vremenu prijetni tudi za vašega otroka v avtosedežu.

Če združite Aeromoov, najboljšega dobavitelja zračnih prevlek, z Axkidom, kot strokovnjakom za varnost otrok, lahko pričakujete visok standard, ko gre za udobje in kakovost. Hladilne blazine Axkid podjetja AeroMoov so bile zasnovane izključno za popolno prileganje vašemu avtosedežu Axkid. Z edinstveno dvodelno zasnovo lahko enostavno nastavite višino vzglavja sedeža, tudi ko je vaš otrok v avtosedežu.

Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroške re-board avtosedeže 1

Hladilne prevleke Axkid so na voljo v dveh delih, en glavni del za dejanski sedež, drugi del pa za vzglavje. To mu daje prilagodljivost, da je primeren za vse višine in velikosti za vašega otroka v vašem Axkid otroškem avtosedežu.

Hladilne prevleke Axkid so narejene iz organskega bombaža in poskrbijo, da je sedež udoben za vašega otroka. Zelo priročna je tudi za vas kot starša, saj je prevleka pralna na 40°C in se hitro suši. Pomembno je tudi, da ima Air Layer certifikat OekoTex 100 Class 1. To pomeni, da je Air Layer popolnoma brez snovi, ki bi lahko bile škodljive za vašega otroka. Varnost na prvem mestu – vedno.

LASTNOSTI:

  • Absorbira vlago in znoj
  • Mehka, udobna in pralna v pralnem stroju
  • Primerna za modele re-board avtosedežev Axkid skupin 1 in 2; Axkid ONE, Axkid Minikid, Axkid Modukid Seat, Axkid Movekid, Axkid Rekid, Axkid Wolmax.
  • Organski bombaž, ki ga je mogoče reciklirati.
Axkid by AeroMoov Zračna poletna prevleka za otroške re-board avtosedeže 3

Koristne blog objave

Zakaj izbrati lesene otroške igrače?

V svetu nenehnega napredka in tehnološkega razvoja se včasih zdi, da se preprosti užitki otroštva izgubljajo med digitalnimi zasloni in komercialnimi igračami. Vendar pa obstaja čudovita alternativa, ki vrača otroštvo nazaj k svojim koreninam - lesene otroške igrače.

image

5 strokovnih nasvetov: Kako pravilno namestiti otroka v avto

Varnost otrok naj bo vedno na prvem mestu. Še posebej med vožnjo v avtomobilu, ko je ključno, da otroka pripnemo pravilno.

image

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo!

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo na prostem!

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo