Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Citylife košara za novorojenčka

Citylife košara za novorojenčka

Ni določen

Košara za novorojenčka za otroški voziček RECARO Citylife zagotavlja maksimalno udobje za dojenčka zahvaljujoč  mehki vzmetnici in veliki strehici, ki ščiti pred soncem. Vgrajeno okence za zračenje omogoča optimalen pretok zraka.

159.00 €
Izračun obrokov

Citylife košara za novorojenčka

Košara za novorojenčka za otroški voziček RECARO Citylife zagotavlja maksimalno udobje za dojenčka zahvaljujoč mehki vzmetnici in veliki strehici, ki ščiti pred soncem. Vgrajeno okence za zračenje omogoča optimalen pretok zraka. Snemljivo pokrivalo dojenčka ščiti pred vetrom in drugimi neugodnimi vremenskimi razmerami. Udoben ročaj in majhna teža košare omogočata enostavno prenašanje in nameščanje na voziček. Strehica z UV zaščito 50+ se enostavno zloži, ko otroka nameščate v košaro.

Ste veliko na poti?

Enako kot Citylife, se tudi košara zloži na zavidljivo kompaktne mere. Ko je plosko zložena, zavzame v prtljažniku zelo malo prostora. Več o tem preberite v navodilih.

Otroški-voziček-RECARO-Citylife-in-košara-1.jpg

Enostavna in varna namestitev

Zelo lahko za enostavno prenašanje

Vključujoč 1 set adapterjev, ki ustrezajo tudi za namestitev lupinice* RECARO na voziček Citylife

Notranji vložek ter vzmetnica se enostavno snameta in opereta pri 30°C

Notranje/zunanje mere: Š30 x  D70 cm / Š44 x D85 x V61 cm (s strehico)

*modeli lupinic Privia, Privia Evo in Guardia

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj