Domov Otroški vozički Dodatki za vozičke Adapterji RECARO Citylife za lupinico

Adapterji RECARO Citylife za lupinico

recaro

Popoln potovalni sistem: z ustreznimi adapterji lahko lupinico RECARO enostavno, hitro in varno namestimo na otroški voziček RECARO Citylife.

39.95 €
Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Adapterji RECARO Citylife za lupinico

Adapterji za lupinico RECARO pomagajo ustvariti popoln potovalni sistem za vsako potovanje, saj združuje otroški avtosedež za dojenčke z vozičkom RECAROCitylife. Z uporabo RECARO potovalnega sistema lahko lupinico z dojenčkom hitro in preprosto odstranite iz avtomobila in namestite na voziček, ne da bi zbudili otroka v njej.

Adapterji za Citylife za lupinice RECARO

Koristne blog objave

Varnost na Prvem Mestu! Nasveti za izbiro otroškega avtosedeža

Pri izbiri otroškega avtosedeža so kvaliteta, varnost in udobje ključnega pomena. Zavedamo se, da je ta odločitev za vas izjemno pomembna, zato smo pripravili nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega avtosedeža za vašega malčka.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

image

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo