Akcija velja do 25.9.2023
Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Isofix baza podstavek RECARO Avan / Kio i-Size

Isofix baza podstavek RECARO Avan / Kio i-Size

recaro

Z Avan / Kio Base Isofix podstavkom le z enim klikom enostavno in varno namestimo otroška avtosedeža RECARO: lupinico Avan in “reboarder“ Kio v avto.

189.91 €
199.90 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 189.91 €

Izračun obrokov
26.9.2023

MODULARNI SISTEM

S podstavkom Avan / Kio Base lahko lupinico Avan v avto namestimo le z enim klikom, kar še posebej olajša razburljiv družinski vsakdan, hkrati pa tudi poskrbi za popolnoma varno in pravilno namestitevzahvaljujoč varnostnim indikatorjem.

Ko dojenček preraste lupinico Avan, Isofix podstavek Avan / Kio Base uporabimo dalje kot modularni sistem z “reboard“ avtosedežem RECARO Kio vse do otrokovih pribl. 4 let starosti. Za dolgo dobo veselja in mnogo prijetnih poti.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-kio-1a

Prilagodljiva rešitev za danes in jutri

Od rojstva do višine 83 cm (približno 15 mesecev starosti) uporabljamo lupinico RECARO Avan vedno v nasprotni smeri vožnje. Lupinico Avan lahko v avto namestimo z uporabo 3-točkovnega avtomobilskega pasu ali pa s povsem enostavnim in hitrim klikom na Avan / Kio Base podstavek.

Avtosedež RECARO Kio lahko uporabljamo od otrokove višine 60 cm (oz. od približno 6 mesecev starosti), ali z blazinico za novorojenčka, ki je na voljo posebej, že vse od rojstva.

Uporabo avtosedeža Kio priporočamo nasprotno smeri vožnje, dokler je le mogoče – lahko celo do otrokove višine 105 cm, oziroma starosti približno 4 let. Ko vaš malček dopolni starost 15 mesecev, sicer lahko avtosedež Kio obrnete tudi v smer vožnje. Za varne poti – dolge, ali kratke.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size

Modularni sistem
Avan / Kio Base podstavek lahko uporabljamo kot modularni sistem v kombinaciji z lupinico Avan in “reboard“ avtosedežem Kio.

ISOFIX pritrdilne točke
zagotavljajo varno namestitev v avto.

Indikatorji na podstavku
vedno pokažejo zeleno, ko je sedež pravilno nameščen in zaklenjen. Tako v trenutku izveste vse pomembne informacije.

Oporni lok
absorbira energije v primeru trka.

Namestitev z enim klikom na ISOFIX točke:
enostavnejša in varnejša namestitev le z enim klikom brez uporabe avtomobilskega pasu.

Nastavljiva Isofix podporna noga
enostavna za prilagoditev v avtomobilu, poveča stabilnost podstavka in sedeža.

Indikatorji na podstavku

Praktični indikatorji na podstavku vedno pokažejo zeleno, ko je sedež pravilno nameščen in zaklenjen. Tako v trenutku izveste vse pomembne informacije.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-indikatorji-2

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/03 (i-Size)
35,5 / 65 / 35 – 86 cm
7,5 kg
avtosedež RECARO Avan avtosedež RECARO Kio
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

O nama

Proizvajalci:

RECARO
Besafe

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj