Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Isofix baza podstavek RECARO Avan / Kio i-Size

Isofix baza podstavek RECARO Avan / Kio i-Size

recaro

Z Avan / Kio Base Isofix podstavkom le z enim klikom enostavno in varno namestimo otroška avtosedeža RECARO: lupinico Avan in “reboarder“ Kio v avto.

184.90 €
Izračun obrokov
23.3.2023

MODULARNI SISTEM

S podstavkom Avan / Kio Base lahko lupinico Avan v avto namestimo le z enim klikom, kar še posebej olajša razburljiv družinski vsakdan, hkrati pa tudi poskrbi za popolnoma varno in pravilno namestitevzahvaljujoč varnostnim indikatorjem.

Ko dojenček preraste lupinico Avan, Isofix podstavek Avan / Kio Base uporabimo dalje kot modularni sistem z “reboard“ avtosedežem RECARO Kio vse do otrokovih pribl. 4 let starosti. Za dolgo dobo veselja in mnogo prijetnih poti.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-kio-1a

Prilagodljiva rešitev za danes in jutri

Od rojstva do višine 83 cm (približno 15 mesecev starosti) uporabljamo lupinico RECARO Avan vedno v nasprotni smeri vožnje. Lupinico Avan lahko v avto namestimo z uporabo 3-točkovnega avtomobilskega pasu ali pa s povsem enostavnim in hitrim klikom na Avan / Kio Base podstavek.

Avtosedež RECARO Kio lahko uporabljamo od otrokove višine 60 cm (oz. od približno 6 mesecev starosti), ali z blazinico za novorojenčka, ki je na voljo posebej, že vse od rojstva.

Uporabo avtosedeža Kio priporočamo nasprotno smeri vožnje, dokler je le mogoče – lahko celo do otrokove višine 105 cm, oziroma starosti približno 4 let. Ko vaš malček dopolni starost 15 mesecev, sicer lahko avtosedež Kio obrnete tudi v smer vožnje. Za varne poti – dolge, ali kratke.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size

Modularni sistem
Avan / Kio Base podstavek lahko uporabljamo kot modularni sistem v kombinaciji z lupinico Avan in “reboard“ avtosedežem Kio.

ISOFIX pritrdilne točke
zagotavljajo varno namestitev v avto.

Indikatorji na podstavku
vedno pokažejo zeleno, ko je sedež pravilno nameščen in zaklenjen. Tako v trenutku izveste vse pomembne informacije.

Oporni lok
absorbira energije v primeru trka.

Namestitev z enim klikom na ISOFIX točke:
enostavnejša in varnejša namestitev le z enim klikom brez uporabe avtomobilskega pasu.

Nastavljiva Isofix podporna noga
enostavna za prilagoditev v avtomobilu, poveča stabilnost podstavka in sedeža.

Indikatorji na podstavku

Praktični indikatorji na podstavku vedno pokažejo zeleno, ko je sedež pravilno nameščen in zaklenjen. Tako v trenutku izveste vse pomembne informacije.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-indikatorji-2

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/03 (i-Size)
35,5 / 65 / 35 – 86 cm
7,5 kg
avtosedež RECARO Avan avtosedež RECARO Kio
zakaj-recaro-komotar-minuta
zakaj-recaro-udobje-monza
zakaj-recaro-salia-varnost
zakaj-recaro-zabava-sound

Zakaj izbrati RECARO?

Varnost, ergonomija in udobje. Tri ključne značilnost branda, ki so zapisane v njegovem DNKju že več kot 110 let. RECARO je sinonim za kakovost in inovativnost, in znamka, ki ji zaupa resnično mnogo tudi slovenskih staršev – naj njihovi otroški avtosedeži in vozički navdušijo tudi vas!

Ergonomija in zdravo sedenje

RECARO  v ergonomski pristop pomeni, da otrokom vsakič omogočimo najboljšo možno vožnjo, ne da bi pri tem ogrozili maksimalno varnost in dizajn otroških sedežev in vozičkov.
V sodelovanju z ortopedi in fizioterapevti so zasnovali izdelke, ki zagotavljajo optimalno podporo hrbtenici vašega otroka tako med sedenjem v vozičku kot v avtosedežu med vožnjo.

Ko gre za varnost, nikoli ne sklepajo kompromisov

V RECARO DNKju je že več kot 110 let. Ne delajo le zato, da bi izpolnjevali standarde, ampak stremijo k najboljšemu. Varnosti vaše družine ne vidijo le kot standard, ki ga je potrebno izpolniti. Varnost je zanje edina lastnost, ki je na koncu res pomembna.

V povezavi z varnostjo

Zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom in žepku za napravo v večini večjih avtosedežev se vaši otroci med vožnjo zabavajo in jim tudi daljša pot hitreje mine: naslonijo se nazaj in poslušajo najljubše pravljice in pesmi, medtem ko njihova glava ostane varno v vzglavnem predelu sedeža.

Iskalnik avtosedežev

Naš Hepi pomočnik vam bo pomagal izbrati najbolj primeren avtosedež za vaše potrebe.

Poišči

Proizvajalci:

Recaro
Besafe

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo