Domov Otroški avtosedeži Dodatki za avtosedeže Isofix baza podstavek RECARO Avan / Kio i-Size

Isofix baza podstavek RECARO Avan / Kio i-Size

recaro

Z Avan / Kio Base Isofix podstavkom le z enim klikom enostavno in varno namestimo otroška avtosedeža RECARO: lupinico Avan in “reboarder“ Kio v avto.

189.91 €
199.90 €
Izračun obrokov
26.2.2024

MODULARNI SISTEM

S podstavkom Avan / Kio Base lahko lupinico Avan v avto namestimo le z enim klikom, kar še posebej olajša razburljiv družinski vsakdan, hkrati pa tudi poskrbi za popolnoma varno in pravilno namestitevzahvaljujoč varnostnim indikatorjem.

Ko dojenček preraste lupinico Avan, Isofix podstavek Avan / Kio Base uporabimo dalje kot modularni sistem z “reboard“ avtosedežem RECARO Kio vse do otrokovih pribl. 4 let starosti. Za dolgo dobo veselja in mnogo prijetnih poti.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-kio-1a

Prilagodljiva rešitev za danes in jutri

Od rojstva do višine 83 cm (približno 15 mesecev starosti) uporabljamo lupinico RECARO Avan vedno v nasprotni smeri vožnje. Lupinico Avan lahko v avto namestimo z uporabo 3-točkovnega avtomobilskega pasu ali pa s povsem enostavnim in hitrim klikom na Avan / Kio Base podstavek.

Avtosedež RECARO Kio lahko uporabljamo od otrokove višine 60 cm (oz. od približno 6 mesecev starosti), ali z blazinico za novorojenčka, ki je na voljo posebej, že vse od rojstva.

Uporabo avtosedeža Kio priporočamo nasprotno smeri vožnje, dokler je le mogoče – lahko celo do otrokove višine 105 cm, oziroma starosti približno 4 let. Ko vaš malček dopolni starost 15 mesecev, sicer lahko avtosedež Kio obrnete tudi v smer vožnje. Za varne poti – dolge, ali kratke.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size

Modularni sistem
Avan / Kio Base podstavek lahko uporabljamo kot modularni sistem v kombinaciji z lupinico Avan in “reboard“ avtosedežem Kio.

ISOFIX pritrdilne točke
zagotavljajo varno namestitev v avto.

Indikatorji na podstavku
vedno pokažejo zeleno, ko je sedež pravilno nameščen in zaklenjen. Tako v trenutku izveste vse pomembne informacije.

Oporni lok
absorbira energije v primeru trka.

Namestitev z enim klikom na ISOFIX točke:
enostavnejša in varnejša namestitev le z enim klikom brez uporabe avtomobilskega pasu.

Nastavljiva Isofix podporna noga
enostavna za prilagoditev v avtomobilu, poveča stabilnost podstavka in sedeža.

Indikatorji na podstavku

Praktični indikatorji na podstavku vedno pokažejo zeleno, ko je sedež pravilno nameščen in zaklenjen. Tako v trenutku izveste vse pomembne informacije.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-indikatorji-2

TEHNIČNI PODATKI

UN R129/03 (i-Size)
35,5 / 65 / 35 – 86 cm
7,5 kg
avtosedež RECARO Avan avtosedež RECARO Kio

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj