Domov Otroški vozički Marela voziček Ergobaby Metro+ Black + lok

Marela voziček Ergobaby Metro+ Black + lok

Ni določen

Otroški voziček “marela“ Ergobaby Metro+ je lahek potovalni voziček z izjemnimi lastnostmi, ki bodo vašemu otroku zagotovile maksimalno udobje, vam pa prijetno in lahkotno manevriranje. Je idealen sopotnik na izletih in potovanjih.

249.99 €
349.90 €

Akcijska cena velja do: 22.04.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 249.99 €

Izračun obrokov
22.4.2024

Marela voziček ERGOBABY METRO+

Od rojstva do 22 kg oz. 4 let

Izjemno priljubljen otroški voziček Ergobaby Metro+ je od predhodnika še udobnejši: dodatna podloga iz spominske pene in teleskopski ročaj, ki ga je mogoče nastavljati po višini, so le nekatere novosti, ki bodo vašemu otroku zagotovile potrebno udobje, staršem pa prijetno in gladko vožnjo.

Metro+ je enostaven za uporabo in ga je možno zložiti le z eno roko. Naklon sedežne enote in dobra oblazinjenost omogočata uporabo vozička za novorojenčke.

Z ojačano aluminijasto konstrukcijo omogoča večjo nosilnost za otroke do 22 kg! Uglajeno vožnjo omogočajo izboljšana vzmetena kolesa, urbani starši pa bodo navdušeni nad sodobnimi barvami strehice!

marela-voziček-ergobaby-metro+-lifestyle-3

PRIROČNOST

Ergobaby Metro+ voziček je zelo kompakten in enostaven za uporabo v avtobusih, tramvajih, ter primeren za majhne avtomobilske prtljažnike in prtljažni prostor v kabini letala.

Metro+ je z uporabo dodatnih adapterjev združljiv tudi z avtosedeži – lupinicami RECARO, BeSafe, Cybex, Nuna in Maxi Cosi.

marela-voziček-ergobaby-metro+-lifestyle

ERGOBABY UDOBJE

Ergobaby udobje, poznano iz nosilk, tudi na kolesih: prijetno mehka obloga, napredna večconska podpora in nastavljiva podpora za nogeotroku zagotavljajo ultra udoben sedež, ki ga pri vozičkih v kategoriji kompaktnih modelov redko najdemo.

Poleg nastavljive višine je ročaj Metro+ izdelan iz mehkega in gladkega perforiranega umetnega usnja, ki se drži vaše roke. Vožnja bo prijetna in voziček boste potiskali brez strahu pred zdrsom.

Vzmetenje na sprednjih kolesih in velika zadnja kolesa omogočajo prijetno vožnjo. Metro+ voziček je enostaven za vožnjo tudi čez razpoke na pločniku, robnike in tlakovce.

 

marela-voziček-ergobaby-metro+-lifestyle-2

VZMETENJE ZA GLADKO VOŽNJO

Nežno vzmetenje in velika zadnja kolesa omogočajo gladko in udobno vožnjo tudi na neravnem terenu. Visoki robniki, tlakovane ulice ali razpokani pločniki vam ne predstavljajo več težav.

KOMPAKTNE MERE

Ustreza meram za kabinsko prtljago večine letalskih družb.

UPORABA OD ROJSTVA

Metro+ vsebuje skrite predelne stene, s katerimi lahko v samo nekaj sekundah svoj voziček spremenite v gnezdece za otroka. Metro voziček je lahko odličen spremljevalec od rojstva pa vse do 22 kg otrokove teže.

UDOBJE JE KLJUČNO

Udobje je zagotovo ključ do udobne vožnje in mirnega spanca. Metro+ bo postal vaš sinonim za udobje, zahvaljujoč največji količini blazinic v sedežnem delu. Metro+ je najbolj oblazinjen premium kompaktni voziček.

ENOSTAVNO ZLAGANJE Z ENO ROKO

Hitro in enostavno zlaganje z eno roko vam omogoča, da voziček vstavite v prtljažnik, se povzpnete po stopnicah ali kaj drugega, medtem ko je otrok še vedno v vašem naročju.

PO VIŠINI NASTAVLJIV ROČAJ

Metro+ je eden redkih “marela“ vozičkov z nastavljivim ročajem, ki se prilagodi vaši višini. Je kompakten in ergonomsko oblikovan, omogoča vam, da stojite pokonci, hkrati pa zagotavlja več prostora za noge in udobno hojo.

ZNAČILNOSTI

Voziček je uporaben od rojstva do 4 leta starosti otroka, oz. do 22 kg teže.

Sedež z nastavljivim naklonom v ležeči položaj.

Naklon sedežne enote: 95-175°.

Popolnoma ležeč položaj, dodatek za spanje novorojenčka .

Nastavljiv naslon za noge, ki se dvigne tudi pravokotno na ležišče.

Zračna mrežica za pretok zraka, lahko se popolnoma prekrije za zaščito pred vetrom.

Velika strehica za zaščito pred soncem (SPF 50) s panoramskim oknom z nastavljivo zračno mrežo, ki omogoča dober pogled na otroka in pretok zraka v poletnih mesecih.

Poliuretanska kolesa, ki jih ni mogoče prebosti.

Vzmetena kolesa iz poliuretana in gume.

Velika nakupovalna košara (do 4,5 kg) in skriti žep na hrbtni strani sedežnega dela.

Tkanina, pralna v pralnem stroju, poliester.

Priložena dežna prevleka.

TEHNIČNI PODATKI

V 96/105 cm × Š 44 cm × D 87 cm
V 54 cm × Š 44 cm × D 25 cm
95-175°
7,8 kg
33cm
100 cm
Voziček ni primeren za tek ali rolanje.

Koristne blog objave

Kako izbrati otroški avtosedež?

V pomlad z marela vozičkom

Dnevi se spet daljšajo, temperature so prijaznejše, polni smo optimizma in kar vleče nas ven na svež zrak. Vse se zdi lahkotnejše in takšno spomladi postane tudi vozičkanje! Kakšen voziček izbrati, da bo sprehod lahkoten, prtljažnik prost za še druge stvari, udobje pa zagotovljeno za malčka in starše? Preberite >

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo