Domov Sobice Previjalne komode Previjalna komoda Pinolino EDGE ekstra široka

Previjalna komoda Pinolino EDGE ekstra široka

pinolino

Izjemno prostorna previjalna komoda Pinolino Edge modernega izgleda in nemške kakovosti s štirimi predali za organizirano pospravljena oblačila in pripomočki za dojenčka in malčka.

949.00 €
Izračun obrokov
17.5.2024

Previjalna komoda Pinolino EDGE ekstra široka

 • varno in neslišno zapiranje: Self Soft Close sistem poskrbi za enostavno in priročno odpiranje in zapiranje predalov
 • Š 140 cm, G 77 oz. 55 cm, V 104 cm
 • Višina za previjanje: 97 cm
 • Snemljivi previjalni del se lahko namesti levo, desno ali na sredino
 • 4 predali
 • Struktura lesa lepo vidna
 • Kakovostne nogice in ročaji iz masivnega hrastovega lesa.
Previjalna-komoda-Pinolino-EDGE-ekstra-široka-2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo