Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Sobice Previjalne komode Previjalna komoda Pinolino MILK ekstra široka

Previjalna komoda Pinolino MILK ekstra široka

pinolino

Moderna ekstra široka previjalna komoda Pinolino Milk ponuja veliko odlagalnega prostora za vse, kar potrebujemo za dojenčka in malčka.

845.00 €
Izračun obrokov leanpay
12.8.2024 time

Previjalna komoda Pinolino Milk ekstra široka

 • Varno in neslišno zapiranje: Self Soft Close in Safe-Slide sistema poskrbita za enostavno in priročno odpiranje in zapiranje predalov ter drsnih vratc
 • Š 145 cm, G 77 oz. 57 cm, V 100 cm
 • Višina za previjanje: 93 cm
 • Snemljivi previjalni del se lahko namesti levo, desno ali na sredino
 • 1 vratca, 3 predali
 • Poševno zarezani ročaji
 • 1 višinsko nastavljiva polica.
Previjalna komoda Pinolino Milk ekstra široka 2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Zakaj izbrati lesene otroške igrače?

V svetu nenehnega napredka in tehnološkega razvoja se včasih zdi, da se preprosti užitki otroštva izgubljajo med digitalnimi zasloni in komercialnimi igračami. Vendar pa obstaja čudovita alternativa, ki vrača otroštvo nazaj k svojim koreninam - lesene otroške igrače.

image

5 strokovnih nasvetov: Kako pravilno namestiti otroka v avto

Varnost otrok naj bo vedno na prvem mestu. Še posebej med vožnjo v avtomobilu, ko je ključno, da otroka pripnemo pravilno.

image

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo!

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo na prostem!

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo