Akcija velja do 25.9.2023
Domov Sobice Previjalne komode Previjalna komoda Pinolino MILK ekstra široka

Previjalna komoda Pinolino MILK ekstra široka

pinolino

Moderna ekstra široka previjalna komoda Pinolino Milk ponuja veliko odlagalnega prostora za vse, kar potrebujemo za dojenčka in malčka.

-10%
760.50 €
845.00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 760.50 €

Izračun obrokov
23.10.2023

Previjalna komoda Pinolino Milk ekstra široka

 • Varno in neslišno zapiranje: Self Soft Close in Safe-Slide sistema poskrbita za enostavno in priročno odpiranje in zapiranje predalov ter drsnih vratc
 • Š 145 cm, G 77 oz. 57 cm, V 100 cm
 • Višina za previjanje: 93 cm
 • Snemljivi previjalni del se lahko namesti levo, desno ali na sredino
 • 1 vratca, 3 predali
 • Poševno zarezani ročaji
 • 1 višinsko nastavljiva polica.
Previjalna komoda Pinolino Milk ekstra široka 2

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Dojenčkova prva oprema

Toda kaj v resnici potrebujete? Da boste imeli dober pregled nad vsem, kar morda potrebujete zdaj, smo pripravili pregled posameznih področij življenja in vsakdana z dojenčkom. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj