Domov Igrače Sestavljanka Poglej in Poišči…

Sestavljanka Poglej in Poišči…

Ni določen

Dve 10-delni številčni sestavljanki v eni škatli. Ena sestavljanka prikazuje številke od 1-10, druga pa zabaven poletni prizor.

10.20 €
12 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10.20 €

Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Sestavljanka Poglej in Poišči…

Dve 10-delni številčni sestavljanki v eni škatli. Ena sestavljanka prikazuje številke od 1-10, druga pa zabaven poletni prizor. Potem, ko se obe sestavita, ju lahko otroci uporabljajo skupaj, saj iščejo ujemajoče predmete, ki so prikazani na obeh, z enim kosom za vsako številko in tako  pripomorejo k učenju štetja od 1-10. Pomaga tudi pri razvijanju spretnosti za ujemanje, razpravo in opazovalne spretnosti v sodelovanju z staršem oz. drugimi otroci. S pomočjo zanimive, barvne sestavljanke bo štetje zabavno! Velikost sestavljanke cca. 21x30cm. Primerno za starost 3+.

Sestavljanka-poglej-in-poišči-2

Koristne blog objave

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo