Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Sestavljanka Poglej in Poišči…

Sestavljanka Poglej in Poišči…

Ni določen

Dve 10-delni številčni sestavljanki v eni škatli. Ena sestavljanka prikazuje številke od 1-10, druga pa zabaven poletni prizor.

10.20 €
12 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10.20 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Sestavljanka Poglej in Poišči…

Dve 10-delni številčni sestavljanki v eni škatli. Ena sestavljanka prikazuje številke od 1-10, druga pa zabaven poletni prizor. Potem, ko se obe sestavita, ju lahko otroci uporabljajo skupaj, saj iščejo ujemajoče predmete, ki so prikazani na obeh, z enim kosom za vsako številko in tako  pripomorejo k učenju štetja od 1-10. Pomaga tudi pri razvijanju spretnosti za ujemanje, razpravo in opazovalne spretnosti v sodelovanju z staršem oz. drugimi otroci. S pomočjo zanimive, barvne sestavljanke bo štetje zabavno! Velikost sestavljanke cca. 21x30cm. Primerno za starost 3+.

Sestavljanka-poglej-in-poišči-2

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj