Akcija velja do 11.12.2023
Domov Igrače Sestavljanka Številčna Ulica

Sestavljanka Številčna Ulica

Ni določen

Zabaven in barvit uvod v štetje. Sestavite skupaj oštevilčeno ulico od 1-10 in nato poiščite še ustrezno število prijaznih živali za vsako hišo.

13.60 €
16 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13.60 €

Izračun obrokov
12.12.2023

Sestavljanka Številčna Ulica

Zabaven in barvit uvod v štetje. Sestavite skupaj oštevilčeno ulico od 1-10 in nato poiščite še ustrezno število prijaznih živali za vsako hišo. Ta prva sestavljanka ima 20 kosov in je odlična za razvoj koordinacije rok in oči in spretnosti za reševanje problemov za mlade učence. Vključuje tudi velikanski plakat, ki je idealen za vse sobe ali igralnice. Velikost sestavljanke/plakata cca. 86x29cm. Primerno za starost 2+.

Sestavljanka-Številčna-ulica-3

Koristne blog objave

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Tvoja previjalna torba

Z dojenčkom vsak izlet postane potovanje,
ki pa potrebuje dobro načrtovanje. Še posebej na začetku, ko je še vse novo in je treba upoštevati, da nas lahko marsikaj preseneti, je dobra organizacija velikega pomena. >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj