Domov Igrače Sestavljanka Številčna Ulica

Sestavljanka Številčna Ulica

Ni določen

Zabaven in barvit uvod v štetje. Sestavite skupaj oštevilčeno ulico od 1-10 in nato poiščite še ustrezno število prijaznih živali za vsako hišo.

13.60 €
16 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13.60 €

Izračun obrokov leanpay
31.5.2024 time

Sestavljanka Številčna Ulica

Zabaven in barvit uvod v štetje. Sestavite skupaj oštevilčeno ulico od 1-10 in nato poiščite še ustrezno število prijaznih živali za vsako hišo. Ta prva sestavljanka ima 20 kosov in je odlična za razvoj koordinacije rok in oči in spretnosti za reševanje problemov za mlade učence. Vključuje tudi velikanski plakat, ki je idealen za vse sobe ali igralnice. Velikost sestavljanke/plakata cca. 86x29cm. Primerno za starost 2+.

Sestavljanka-Številčna-ulica-3

Koristne blog objave

Kako poganjalček spodbuja otrokov razvoj

Ste že kdaj opazovali, kako se vaš malček z veseljem zapodi po dvorišču na svojem poganjalčku? Morda ste se spraševali, ali je to le igra ali pa ima ta dejavnost tudi dolgoročne koristi za razvoj vašega otroka.

image

Kako vašega novorojenčka varno pripeljati domov iz porodnišnice

Ni mnogo bolj ganljivih trenutkov, kot je ko prvič pripeljete svojega novorojenčka domov iz porodnišnice. Preplavi vas občutek ponosa, sreče in nežnosti, hkrati pa se pojavi tudi skrb za varnost vašega malega zaklada na poti.

image

5 nasvetov za organizacijo otroških igračk

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili pet preprostih nasvetov, ki vam bodo olajšali to nalogo:

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo