Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo!

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo na prostem!

description

Poletni čas je čudovito obdobje, saj nam narava in vreme omogočata nove priložnosti za pustolovščine vsak dan. Pri HepiKids smo prepričani, da je poletje še posebej čarobno, ko ga preživljamo z našimi malčki. Polno smeha, raziskovanja in nepozabnih trenutkov. Zato smo za vas pripravili seznam najboljših aktivnosti, ki bodo vaše poletne dni napolnile z radostjo in veseljem!

1. Ustvarjalna urica na prostem:

Nič ne premaga časa, preživetega na prostem, kjer se malčki sprostijo in pustijo svoji domišljiji prosto pot! Z našo leseno vrtno garnituro, ki se lahko spremeni v pravi umetniški raj za risanje in ustvarjanje na prostem, bodo vaši otroci lahko ustvarjali prave umetniške mojstrovine kar pod sončnimi žarki. Dajte jim barve, plato ali risalni papir in pustite, da njihova ustvarjalnost zacveti!

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo 2

2. Leseni poganjalec za aktivno popoldne:

Kaj pa, če bi se odpravili na vožnjo s poganjalčki? Naši leseni poganjalci so idealna izbira za aktivno preživljanje popoldneva. S svojimi malčki boste lahko raziskovali nove kraje in se preizkusili v hitrostnih dirkah po vašem dvorišču ali bližnjem igrišču.

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo 3

3. Piknik z igranjem:

Ni poletja brez piknika! Zgrabite našo Pinolino igračo Lesen žar in skupaj z malimi kuharskimi mojstri pripravite okusne “obroke” za vso družino. Piknik z igro je odlična priložnost za druženje, smeh in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo 4

4. Sezidajmo peščene gradove:

Čas je, da “pljunemo v roke” in sezidamo peščeni grad – in to kar na domačem balkonu!

Senzorična igra v pesku je odlična priložnost za nestrukturirano igro otrok. Ne glede na to, ali je oblikovana v gradove, izkopana, pokapljana, presejana ali zakopana, igra s peskom ima lahko veliko različnih oblik in ponuja neskončne možnosti za zabavo in učenje!

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo 5

5. Kolesarska pustolovščina:

Zakaj ne bi izkoristili sončnega vremena za kolesarsko avanturo? Z udobnim in varnim otroškim sedežem Hamax bo vožnja s kolesom postala še bolj zabavna in udobna za vašega malčka. Odkrijte skrite kotičke vašega mesta in uživajte v svežem zraku skupaj s svojim malčkom!

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo 6

Obiščite našo spletno trgovino in odkrijte široko paleto izdelkov, ki bodo vaše poletne dni napolnili s srečo in veseljem!

Ustvarite poletje, ki ga ne boste nikoli pozabili!

Si želite še več uporabnih nasvetov?

Naročite se na naše e-novičke, kjer za vas pripravljamo zanimive vsebine in koristne nasvete, ki bodo olajšali vaš vsakdan.

Za Hepi malčke in starše!

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
    Priporočamo