Domov Igrače Lesen žar Pinolino Jeff

Lesen žar Pinolino Jeff

pinolino

Leseni komplet za peko na žaru za otroke vključuje vse, kar potrebujejo vaši mali ljubitelji žara. Na žaru že cvrči in prijetno diši : leseni zrezki in klobasice se že pečejo na rešetki žara. Mali žar mojster jih bo lahko postregel z omakami, ki so prav tako vključene v komplet. Dober tek, naj se žar piknik prične!

126.75 €
169.00 €

Akcijska cena velja do: 26.02.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 126.75 €

Izračun obrokov
28.2.2024

Lesen žar Pinolino Jeff

 • 24-delni set vključuje 1 nosilni voziček za žar, 1 žar, 22-delni set pripomočkov in živil
 • Lakiran MDF in borov les
 • Š 72 cm, G 35 cm, V 70 cm
 • Višina delovne površine 55 cm
 • 2 koleščka, kovinska prema
 • Vrtljivi gumbi, ki “klikajo“
 • Priporočljiv za otroke od 3. leta dalje
 • FSC® certifikat (FSC-C120795).
Pinolino otroški žar Jeff 6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj