Domov Igrače Lesen žar Pinolino Jeff

Lesen žar Pinolino Jeff

pinolino

Leseni komplet za peko na žaru za otroke vključuje vse, kar potrebujejo vaši mali ljubitelji žara. Na žaru že cvrči in prijetno diši : leseni zrezki in klobasice se že pečejo na rešetki žara. Mali žar mojster jih bo lahko postregel z omakami, ki so prav tako vključene v komplet. Dober tek, naj se žar piknik prične!

169.00 €
Izračun obrokov
27.3.2023

Lesen žar Pinolino Jeff

  • 24-delni set vključuje 1 nosilni voziček za žar, 1 žar, 22-delni set pripomočkov in živil
  • Lakiran MDF in borov les
  • Š 72 cm, G 35 cm, V 70 cm
  • Višina delovne površine 55 cm
  • 2 koleščka, kovinska prema
  • Vrtljivi gumbi, ki “klikajo“
  • Priporočljiv za otroke od 3. leta dalje
  • FSC® certifikat (FSC-C120795).
Pinolino otroški žar Jeff 6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kako pozimi namestiti otroka v avtosedež?

Debele bunde in pajaci ne sodijo v otroški avtosedež! Kako otroka pozimi varno voziti v otroškem avtosedežu, da mu bo kljub temu toplo? Preberite >>

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
    Košarica