Akcija velja do 15.7.2024
close
Domov Igrače Lesen žar Pinolino Jeff

Lesen žar Pinolino Jeff

pinolino

Leseni komplet za peko na žaru za otroke vključuje vse, kar potrebujejo vaši mali ljubitelji žara. Na žaru že cvrči in prijetno diši : leseni zrezki in klobasice se že pečejo na rešetki žara. Mali žar mojster jih bo lahko postregel z omakami, ki so prav tako vključene v komplet. Dober tek, naj se žar piknik prične!

169.00 €
Izračun obrokov leanpay
16.7.2024 time

Lesen žar Pinolino Jeff

 • 24-delni set vključuje 1 nosilni voziček za žar, 1 žar, 22-delni set pripomočkov in živil
 • Lakiran MDF in borov les
 • Š 72 cm, G 35 cm, V 70 cm
 • Višina delovne površine 55 cm
 • 2 koleščka, kovinska prema
 • Vrtljivi gumbi, ki “klikajo“
 • Priporočljiv za otroke od 3. leta dalje
 • FSC® certifikat (FSC-C120795).
Pinolino otroški žar Jeff 6

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Zakaj izbrati lesene otroške igrače?

V svetu nenehnega napredka in tehnološkega razvoja se včasih zdi, da se preprosti užitki otroštva izgubljajo med digitalnimi zasloni in komercialnimi igračami. Vendar pa obstaja čudovita alternativa, ki vrača otroštvo nazaj k svojim koreninam - lesene otroške igrače.

image

5 strokovnih nasvetov: Kako pravilno namestiti otroka v avto

Varnost otrok naj bo vedno na prvem mestu. Še posebej med vožnjo v avtomobilu, ko je ključno, da otroka pripnemo pravilno.

image

Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo!

V ekipi Hepikids smo za vas pripravili Top 5 aktivnosti za brezskrbno zabavo na prostem!

image
Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo