Domov Igrače Pinolino Piklerjev plezalni trikotnik Kari

Pinolino Piklerjev plezalni trikotnik Kari

pinolino

Trikotnik s prečkami temelji na gibalni pedagogiki Avstrijke Emmi Pikler in je primeren za otroke od 12. meseca dalje. Trikotnik se lahko uporablja kot pripomoček za plezanje, saj je površina prevlečena s protizdrsnim premazom Plezalo ne le spodbuja motorične sposobnosti, ampak poskrbi tudi za veliko zabave. Plezalni trikotnik se lahko uporablja tudi kot jama, skrivališče ali šotor in je zaradi svoje prilagodljivosti primeren za dolgo dobo uporabe.

150.00 €
Izračun obrokov
27.3.2023

Pinolino Piklerjev plezalni trikotnik Kari

 • Masiven: brezov in bukov les, brezbarvno lakiran
 • Š 75 cm, G 68 cm, V 62 cm,  60-stopinjski naklon
 • Nastavljiv kot od 60 do 180 stopinj
 • Plezalne palice so lakirane s protizdrsnim premazom
 • Nosilnost: 50 kg
 • Priporočljiv za otroke od 1. leta dalje
 • FSC® certifikat (FSC-C120795).
Pinolino plezalni trikotnik Kari 1

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Recenzija RECARO Celona in Sadena

Preberite si uporabniško izkušnjo hrvaške blogerke Strollerice, ki je vozička dodobro stestirala >

Novejši standard za otroške avtosedeže: i-Size

Kdaj je čas za nakup novega avtosedeža?

Je že pravi čas, da otroku kupimo nov/večji avtosedež? Zelo pogosto vprašanje staršev, ki iščejo najboljše rešitve za svoje malčke. Pripravili smo pregled treh mejnikov, ob katerih je nakup novega avtosedeža zagotovo potreben.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj
  Priporočamo