Domov Igrače Pinolino Piklerjev plezalni trikotnik Kari

Pinolino Piklerjev plezalni trikotnik Kari

pinolino

Trikotnik s prečkami temelji na gibalni pedagogiki Avstrijke Emmi Pikler in je primeren za otroke od 12. meseca dalje. Trikotnik se lahko uporablja kot pripomoček za plezanje, saj je površina prevlečena s protizdrsnim premazom Plezalo ne le spodbuja motorične sposobnosti, ampak poskrbi tudi za veliko zabave. Plezalni trikotnik se lahko uporablja tudi kot jama, skrivališče ali šotor in je zaradi svoje prilagodljivosti primeren za dolgo dobo uporabe.

112.50 €
150.00 €

Akcijska cena velja do: 26.02.2024

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 112.50 €

Izračun obrokov
28.2.2024

Pinolino Piklerjev plezalni trikotnik Kari

 • Masiven: brezov in bukov les, brezbarvno lakiran
 • Š 75 cm, G 68 cm, V 62 cm,  60-stopinjski naklon
 • Nastavljiv kot od 60 do 180 stopinj
 • Plezalne palice so lakirane s protizdrsnim premazom
 • Nosilnost: 50 kg
 • Priporočljiv za otroke od 1. leta dalje
 • FSC® certifikat (FSC-C120795).
Pinolino plezalni trikotnik Kari 1

PINOLINO

Nemška znamka kvalitetnega lesenega pohištva in igrač Pinolino stavi na kakovost izdelave, trajnost uporabe in brezčasen dizajn izdelkov. Pinolino pohištvo je klasičnega estetskega videza, brezkompromisne trdnosti in kakovosti, ter se prilagaja življenju in raste z vašim otrokom.

Za barvanje so uporabljene le nestrupene barve in premazi, zato vam ni treba skrbeti za zdravje, če vaš dojenček z usti raziskuje otroško pohištvo in igrače. Pinolino lesene, barvite in inovativne igrače otroka spodbujajo k odkrivanju in domišljiji, krepijo motorične sposobnosti, ter spodbujajo k igri vlog.

Brezčasen konjiček za guganje, vozički za učenje hoje s patentiranim sistemom zavore in knjižni poličniki so naši “top sellerji“ med Pinolinovimi igračami!

Pinolino izdelki ne le, da so odlični za vso družino, dobri so tudi za okolje: za vsako posekano drevo Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Koristne blog objave

Kakšna je razlika med Axkid Minikid 4 in Axkid Movekid?

V tem članku bomo raziskali, kaj imata ta dva avtosedeža skupnega, preden se poglobimo v ključne razlike, ki ju ločujejo.

Nasprotno smeri vožnje je kar 5x varneje

Ali ste vedeli, da je vaš otrok do 5-krat bolj varen v avtosedežu, obrnjenem nazaj, kot v sedežu, ki je obrnjen v smeri vožnje? Verjetno se sprašujete zakaj. Naj vam pojasnemo, zakaj:

Vzdrževanje otroškega vozička

Blato, prah, sneg in sol - če želimo, da bo voziček dolgo ostal lep in nam dobro služil, je prav, da mu vsakih nekaj mesecev ali vsaj ob koncu zime in poletja privoščimo domači SPA.

Izdelek je bil dodan v primerjalnik.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj